The_Erinch
Favori Üye
Bu kız kalaydı sağlam pskopat olucktı...@xdragxx @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @The_Erinch gelin bir duyguyu değerlendirelimEkli dosyayı görüntüle 104381
Korktular erkenden ayağını kaydırdılar
Bu kız kalaydı sağlam pskopat olucktı...@xdragxx @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @The_Erinch gelin bir duyguyu değerlendirelimEkli dosyayı görüntüle 104381
Herhangi bir elektrik, duygu alamadım..@xdragxx @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @The_Erinch gelin bir duyguyu değerlendirelimEkli dosyayı görüntüle 104381
------
Son 45 dk dayan abimm, n'olur dayan?Bitmedi miiii yaaaaa dahaaaaaaaaa
Masterchef başlasın![]()
![]()
![]()
![]()
Öyleymiş sonradan videolarını izledimBu kız kalaydı sağlam pskopat olucktı...
Korktular erkenden ayağını kaydırdılar![]()
Çok fenaydı tek başına öttürüyordu vallaÖyleymiş sonradan videolarını izledim![]()
Yokluktan ve pandemidenBu batağa sende mi düştün?![]()
Senin dün bi tweetin tutmuştu bayağı tebrikler.@pompy Reyis yan hesabından girmiş twittera@Dosi @Angelica @mrt-06 @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 104375
Arada sırada..Ucundan mı![]()
Allah bir daha düşürmesin.Yokluktan ve pandemiden
------
Senin dün bi tweetin tutmuştu bayağı tebrikler.![]()
Aleynalar da maviydi kırmızı dedi onlar dönek olmuyor mu.+Sergen +yiğit ve biri daha varmış kırmızıyken Poyraz diyen![]()
Kız en azından takımımı satmam deyip dolaylı yoldan Merve ve Sergen'e de laf atmış olduDuygu mavi takımda ymış kız elendiğinde Poyraz kızla tokalaşmamak için yerinden kalkıp gitmiş![]()
Onlar dışlanan tayfa ondanAleynalar da maviydi kırmızı dedi onlar dönek olmuyor mu.![]()
Çıksın, itirazım yok.
Onlar açık açık saf değiştirdi arkadan konuşmadıAleynalar da maviydi kırmızı dedi onlar dönek olmuyor mu.![]()
Marula rakip mi olsam
Tam hayalimdeki gibiÇok fenaydı tek başına öttürüyordu valla![]()
Hesabın ismini öğrenebilir mym?@pompy Reyis yan hesabından girmiş twittera@Dosi @Angelica @mrt-06 @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 104375
Hain @mrt-06 paylaşmış yukarıda 😂😂Hesabın ismini öğrenebilir mym?
Olm değiştir şu pp hep kahkaha atıyorumHain @mrt-06 paylaşmış yukarıda 😂😂
Favorin kim abi?Olm değiştir şu pp hep kahkaha atıyorum![]()
Bi bitmedi yarışmaFavorin kim abi?![]()