İnstagram x😨Acun heyecan olsun diye demiştir
ig ne?
------
Oylar İsmail e
İnstagram x😨Acun heyecan olsun diye demiştir
ig ne?
Kullanmıyorum igİnstagram x😨
------
Oylar İsmail e
Düzce belediyesşnde tüm çalışanlar mesaide ))Kullanmıyorum ig
Umarım Ayşe'de elenir. İşte ozaman Poyraz bile kazansa üzülmem
İsmail içinde güreş fedarosyonu devreye girsinDüzce belediyesşnde tüm çalışanlar mesaide ))
Kullanmıyorum ig
Umarım Ayşe'de elenir. İşte ozaman Poyraz bile kazansa üzülmem
Sizin gibi cadoloz bu Ayşe sizin gibi de evde kalır 😂Ayşe elensin dua ediyorum valla
Düzce belediyesi, üniversitesi, valiliği vsBu saatten sonra İsmail net finalde bence, sonuçta Aleyna’nın destekçilerini de yanına alacak ve birikmiş oyları var.
Bakalım Poyraz o SMS yorgunluğuyla Ayşe’yi geçebilecek mi? İşin içine siyaset girmeseydi belki derdim ama şu an zor... İsmail - Ayşe finali yükleniyor.
Sizin gibi cadoloz bu Ayşe sizin gibi de evde kalır 😂
Sen yakın oylama olayına inanıyormusun?Düzce belediyesi, üniversitesi, valiliği vs
İsmail
------
Aleyna 49.5 oyla kaybettiyse İsmail farkla 1.çıkar
İvet kırmızı vs. Mavi gibiydi oylama 45-55 olmuştur en kötü :SSen yakın oylama olayına inanıyormusun?
Yorgun smsli Poyraz bakalım Ayşe'ye karşı ne yapacak. İsmail uzun zamandır Sms'e çıkmıyor. Zirve olması gerek :/İvet kırmızı vs. Mavi gibiydi oylama 45-55 olmuştur en kötü :S
En yorgun sms ayşede son 4 haftanın 3 ünde potadaydıYorgun smsli Poyraz bakalım Ayşe'ye karşı ne yapacak. İsmail uzun zamandır Sms'e çıkmıyor. Zirve olması gerek :/
1 gün dinlendi ve Poyraz ise 2 gün üst üste oldu işte bu yüzden İsmail sıyrılmalı :SEn yorgun sms ayşede son 4 haftanın 3 ünde potadaydı
1 gün dinlendi ve Poyraz ise 2 gün üst üste oldu işte bu yüzden İsmail sıyrılmalı :S