İnstagram x😨Acun heyecan olsun diye demiştir
ig ne?![]()
------
Oylar İsmail e
İnstagram x😨Acun heyecan olsun diye demiştir
ig ne?![]()
Kullanmıyorum igİnstagram x😨
------
Oylar İsmail e![]()
Düzce belediyesşnde tüm çalışanlar mesaideKullanmıyorum ig
Umarım Ayşe'de elenir. İşte ozaman Poyraz bile kazansa üzülmem![]()
İsmail içinde güreş fedarosyonu devreye girsinDüzce belediyesşnde tüm çalışanlar mesaide))
Kullanmıyorum ig
Umarım Ayşe'de elenir. İşte ozaman Poyraz bile kazansa üzülmem![]()
Sizin gibi cadoloz bu Ayşe sizin gibi de evde kalır 😂Ayşe elensin dua ediyorum valla![]()
Düzce belediyesi, üniversitesi, valiliği vsBu saatten sonra İsmail net finalde bence, sonuçta Aleyna’nın destekçilerini de yanına alacak ve birikmiş oyları var.
Bakalım Poyraz o SMS yorgunluğuyla Ayşe’yi geçebilecek mi? İşin içine siyaset girmeseydi belki derdim ama şu an zor... İsmail - Ayşe finali yükleniyor.![]()
Sizin gibi cadoloz bu Ayşe sizin gibi de evde kalır 😂
Sen yakın oylama olayına inanıyormusun?Düzce belediyesi, üniversitesi, valiliği vs
İsmail
------
Aleyna 49.5 oyla kaybettiyse İsmail farkla 1.çıkar![]()
İvet kırmızı vs. Mavi gibiydi oylama 45-55 olmuştur en kötü :SSen yakın oylama olayına inanıyormusun?![]()
Yorgun smsli Poyraz bakalım Ayşe'ye karşı ne yapacak. İsmail uzun zamandır Sms'e çıkmıyor. Zirve olması gerek :/İvet kırmızı vs. Mavi gibiydi oylama 45-55 olmuştur en kötü :S
En yorgun sms ayşede son 4 haftanın 3 ünde potadaydıYorgun smsli Poyraz bakalım Ayşe'ye karşı ne yapacak. İsmail uzun zamandır Sms'e çıkmıyor. Zirve olması gerek :/
1 gün dinlendi ve Poyraz ise 2 gün üst üste olduEn yorgun sms ayşede son 4 haftanın 3 ünde potadaydı![]()
1 gün dinlendi ve Poyraz ise 2 gün üst üste olduişte bu yüzden İsmail sıyrılmalı :S