- Reaksiyon puanı
- 114,201
- Puanı
- 1,060
Hiç bir şey yapamazlar. 1 senedir laf atıyorum
Hiç bir şey yapamazlar. 1 senedir laf atıyorum
Sponsorlu arkadaşın sponsorlu şampiyonu oldu.Danla etti Aycan değil ikisi de sarışın diye karıştırıyorsun
Kıskan, siz onu bile olmadınızSponsorlu arkadaşın sponsorlu şampiyonu oldu.
Biz gönüllerinde şampiyonuyuz, o yeter. 😎Kıskan, siz onu bile olmadınız
Çok üzüldümUmrumda değill
Katılmaz umarım. Gereksizlerin olacağı bir sezona bakıp, sinirlerimi bozmak istemiyorum.Çok üzüldüm
Seneye All Star'a gelince denesin şansını
Belki Adem gibi bu kez başarır. Katılacak kişilere bağlı tabiki ama bence performans olarak iyi değildi. All Star'a gelen çoğu kişi iyi performansda olacağı için işi zor olur. Bakalım ünlü mü yoksa gönüllü olarak mı gelir eğer olursaKatılmaz umarım. Gereksizlerin olacağı bir sezona bakıp, sinirlerimi bozmak istemiyorum.
Adem kazandığı sezonda aslında hak etmemişti, ondan daha iyi yarışan Nagihan Karadere vardı.Belki Adem gibi bu kez başarır. Katılacak kişilere bağlı tabiki ama bence performans olarak iyi değildi. All Star'a gelen çoğu kişi iyi performansda olacağı için işi zor olur. Bakalım ünlü mü yoksa gönüllü olarak mı gelir eğer olursa
Nagihan'ın kazanamadığı bir ortamda Ayşe ve Aleyna şampiyonluğu haketmeyen isimler. Ona yanıyorum eğer bu sene bir kadın şampiyon olursa...Adem kazandığı sezonda aslında hak etmemişti, ondan daha iyi yarışan Nagihan Karadere vardı.
Çok üzüldüm
Seneye All Star'a gelince denesin şansını
Katılmaz umarım. Gereksizlerin olacağı bir sezona bakıp, sinirlerimi bozmak istemiyorum.
Cidden öyle, ne Ayşe ne Aleyna ne de başka bir kadın yarışmacı Nagihan'ın yanından geçemez.Nagihan'ın kazanamadığı bir ortamda Ayşe ve Aleyna şampiyonluğu haketmeyen isimler. Ona yanıyorum eğer bu sene bir kadın şampiyon olursa...
Hiç belli olmaz ama katılmayacak akıllılık yaparKatılmayacak ki
------
Ben katılmayacak diye biliyorum emre
Ay hadi inş.Katılmayacak ki
------
Ben katılmayacak diye biliyorum emre
Hiç belli olmaz ama katılmayacak akıllılık yapar
Ay hadi inş.
Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olacak. @dreamyHer sene oluyor bu sene niye olmasın valla bende Sancakay Aleyna yüzleşmesini merak ediyorum
------
Bence Sancakay Aleynaya ayar verecek