Nisan'da şampiyon yapacak takımı neredeyse 3.cü yapacak Sergen'i istemem.Sergen'i getirin. En ama en mantıklı karar bu duruyor. Hadi bakalım sürpriz gelişmeler bekliyoruz.
Nisan'da şampiyon yapacak takımı neredeyse 3.cü yapacak Sergen'i istemem.Sergen'i getirin. En ama en mantıklı karar bu duruyor. Hadi bakalım sürpriz gelişmeler bekliyoruz.
Kaç tane sakatlık oldu çok normal. Kadrosu GS ve FB'den çok daha dardı ona rağmen şampiyon yaptı. En risksiz tercih bence Sergen.Nisan'da şampiyon yapacak takımı neredeyse 3.cü yapacak Sergen'i istemem.
Yoook. Bize tutmaz bu aşı istemem Sergen falan ben.Kaç tane sakatlık oldu çok normal. Kadrosu GS ve FB'den çok daha dardı ona rağmen şampiyon yaptı. En risksiz tercih bence Sergen.
Niye tutmasın ki. Yerli ben de istemem ama Sergen hem genç hem de en formda Türk teknik direktör. Marco Silva gibi isimlerden daha az risksiz olduğunu kabul etmek lazım.Yoook. Bize tutmaz bu aşı istemem Sergen falan ben.
Ersunnnnnnnnn Yanalllllll diyoruz dilimizde tüy çıban çıktı ama anlatamadık. @HeisenBergYoook. Bize tutmaz bu aşı istemem Sergen falan ben.
Bielsa seviyesi dediyse o seviye gelecek. Beni Sergen falan kesmez bu saatten sonra.Niye tutmasın ki. Yerli ben de istemem ama Sergen hem genç hem de en formda Türk teknik direktör. Marco Silva gibi isimlerden daha az risksiz olduğunu kabul etmek lazım.
İmkansız durum o yüzden pek düşünmeye gerek yok bunu.Ersunnnnnnnnn Yanalllllll diyoruz dilimizde tüy çıban çıktı ama anlatamadık. @HeisenBerg
Bielsa seviyesinde adam getiremeyeceği kesin.Bielsa seviyesi dediyse o seviye gelecek. Beni Sergen falan kesmez bu saatten sonra.
@xdragxx ne diyor bu bizde 8 senedir ne akıl kaldı ne fikir.İmkansız durum o yüzden pek düşünmeye gerek yok bunu.
Maalesef haklı Ali Koç inadından dönmez.@xdragxx ne diyor bu bizde 8 senedir ne akıl kaldı ne fikir.
Gelmek istemiyor hiç bir teknik direktör Fenerbahçe’ye @xdragxxMaalesef haklı Ali Koç inadından dönmez.
Eyüp Yeşilyurt’u destekleyecek her halde @xdragxxAziz başkan bugün bombaları yerleştirdi Dedikleri arasında saçmalıklar ve yanlışlıklar yok muydu tabii ki vardı. Ama Ali'nin de böyle bir tokatı yemesi farzdı. Bundan sonra Ali ya efsane başkan olacak ya kestane ortası yok bu işin.
Tam yerinde konuştu. Üç sezon boyunca susup bir kenarda olanları izledi şimdi çıkıp şovunu yaptı. Koç ona ekonomik yerden laf soktu ama kongrede ibra ettirdi. O yüzden boşuna konuşmasına gerek yok. Bu saatten sonra Koç'un işi daha da zorlaştı bence. Ben ondan bundan sonra sağlıklı bir başkanlık dönemi beklemiyorum.Aziz başkan bugün bombaları yerleştirdi Dedikleri arasında saçmalıklar ve yanlışlıklar yok muydu tabii ki vardı. Ama Ali'nin de böyle bir tokatı yemesi farzdı. Bundan sonra Ali ya efsane başkan olacak ya kestane ortası yok bu işin.
Eyüp Yeşilyurt eskiden muhtarmış mübarek mahallesi Altınordu Ordu @xdragxx @Dosi @The_ErinchAziz başkan bugün bombaları yerleştirdi Dedikleri arasında saçmalıklar ve yanlışlıklar yok muydu tabii ki vardı. Ama Ali'nin de böyle bir tokatı yemesi farzdı. Bundan sonra Ali ya efsane başkan olacak ya kestane ortası yok bu işin.
Hiç bir yönetim kurulu istenmemiş Twitter’dan gördüm @HeisenBergAziz Yıldırım baştan sona iğrenç bir üslupla, saçma sapan konuşmuştur. Ali Koç'un attığı fark nasıl içine oturduysa üç senedir atamadığı içinden bu kuyruk acısını.
Ali Koç'u eleştirdiği konuların bin beterini kendisi yaptı ve Fenerbahçe'yi çok zor durumda bıraktı. Önce bir dön kendine bak. Saçma sapan harcamalar, şampiyon teknik direktör kovmalar neler neler.
Fenerbahçe'nin başkanına hakarete varacak laflar, tehditler. Neden Aziz Yıldırım'ı hiç sevmediğimi bana tekrar hatırlattı kendisi. Üyelikten ihraç edilmeli. Yallah otoparka.
Ne seçimi bu?@Dosi geçersiz oylar önde