Iyyy kıvır kıvır.Ay doğru ya senin vasatlığınla Canan Ergüder'in aynı mesajda ne işi var haklısın.![]()
Iyyy kıvır kıvır.Ay doğru ya senin vasatlığınla Canan Ergüder'in aynı mesajda ne işi var haklısın.![]()
Böyle öküze can kurban, keşke beni kucaklasa.42. BÖLÜM FRAGMANI - 2
@mesmeso @hayret bi şey @serhatt @ozmoturk @slhttnmtl
------
Barış öküzü yine iş başında. Bir insan 42 bölümdür bir arpa boyu mu yol gidemez ya azıcık büyü.![]()
Öküz boynuzlasın seniBöyle öküze can kurban, keşke beni kucaklasa.@xemrexxx
Bu diziyle ve Barış'la ilgili yorum yapma hakkın yok bıraktığın için.Böyle öküze can kurban, keşke beni kucaklasa.@xemrexxx
Böyle öküz boynuzlasın gıkım çıkmaz.Öküz boynuzlasın seni![]()
Hoştt senden izin mi alacağım.Bu diziyle ve Barış'la ilgili yorum yapma hakkın yok bıraktığın için.![]()
Sana çarpar inş. tüm insanlık kurtulur.43. BÖLÜM ÖN İZLEME
Şu Barış'a bir an önce tır çarpsın n'olur.ss
Konuyla pek alakası yok ama diğer konuda Sinem Uslu haberi için gönderme yaptıkları adamın eşini konuk aldılar demiştin ya ne gönderme yapmışlardı hatırlamıyorum.2 saatlik bölümde bu kadar boş ve gereksiz konuk hikayesi yazmak büyük iş. 3 tane konuğumuz vardı ama gram katkıları olmadı. Ekibin sondaki düğün salonu planı bir tek güzeldi. Onun haricinde yine bomboş bir bölüm izledik.
Tam dedim köstebek işine girecekler yine üstün körü geçtiler. Ben bu konunun uzun süre daha konuşulacağını düşünmüyorum.
Artık bir şeyi itiraf etmenin vakti geldi. Önceden sadece Barış sahnelerini geçiyordum artık Dicle'nin de sahnelerini geçmeye başladım.
Ve muhtemelen sadece bir kaç kişinin fark edebileceği bir detayı yakalamış olabilirim. Senarist dizinin final tarihini bize söylemiş olabilir.
"Ayla ve Müslüm"ün yapımcısı tarzında bir konuşma geçmişti sanırım.Konuyla pek alakası yok ama diğer konuda Sinem Uslu haberi için gönderme yaptıkları adamın eşini konuk aldılar demiştin ya ne gönderme yapmışlardı hatırlamıyorum.
Diğerleri neyse ama Bahtiyar Engin'in hikayesi sahiden gereksizdi tek sahneyle hiçbir etkisi olmadı. Biraz daha detaylansa belki iş görürdü de bu haliyle olmamış. Son kısmı da biraz aç bakalım ne finali.![]()
Yönetmen doğruları söylediği için Barış neden bu kadar kızmış ki? Hem gerçekte hem de dizide oyuncu falan değil ki bu çocuk.43. BÖLÜM ÖN İZLEME
Şu Barış'a bir an önce tır çarpsın n'olur.ss
Gerçekten 1 Ağustos'ta biterse 48. bölüme denk geliyor ben 50 veya 52'de final isterim."Ayla ve Müslüm"ün yapımcısı tarzında bir konuşma geçmişti sanırım.
Kıraç ve Gülin'in düğün tarihine bir daha bak bence.
Yönetmen doğruları söylediği için Barış neden bu kadar kızmış ki? Hem gerçekte hem de dizide oyuncu falan değil ki bu çocuk.Artık bu kavga edip barışma olayı da çok sıktı.
Kariyerinde yer alacağı en büyük yapım bu olacaktır muhtemelen. Öyle ahım şahım bir oyunculuğunu göremedim. Yaz dizilerini aranan yüzü olur.Gerçekten 1 Ağustos'ta biterse 48. bölüme denk geliyor ben 50 veya 52'de final isterim.İlla o gün bir düğün olacaksa FerSer düğününü de tercih ederim ayrıca.
Denizcan'ı sevmiyor oluşunu ne yapacağız bilmiyorum çocuk yolun başında ama potansiyeli gayet yüksek.Barış için söylediklerinde inanılmaz haklısın ama. Bir de Dicle'ye laf edenler olmuş niye ona arka çıkmıyor diye.
![]()
Şimdiden Avlu, Menajerimi Ara gibi kaliteli işlerde rol aldı kariyerini iyi yönetirse daha fazlasını görebilir. Yani ona gelene kadar laf edecek bir sürü yaşıt oyuncu var fazla yüklenme yine de.Kariyerinde yer alacağı en büyük yapım bu olacaktır muhtemelen. Öyle ahım şahım bir oyunculuğunu göremedim. Yaz dizilerini aranan yüzü olur.![]()