Feris gelene kadar dizi biter.
Aynen bu zamana kadar bitmeyen dizi şimdi reytingleri biraz da olsa yükselmeye başlıyorken biter yine aşırı mantıklı bir yorum.Feris gelene kadar dizi biter.![]()
Napiyim, senin saçma yorumlarına bende saçmalıklarla cevap vermeye mecbur kalıyorum.Aynen bu zamana kadar bitmeyen dizi şimdi reytingleri biraz da olsa yükselmeye başlıyorken biter yine aşırı mantıklı bir yorum.![]()
Ben orada Canan Ergüder'den bahsediyorum sen hala diziye çamur atma peşindesin bence önce mesajları düzgün okumayı dene.Napiyim, senin saçma yorumlarına bende saçmalıklarla cevap vermeye mecbur kalıyorum.Çünkü laftan anllamıyorsun.
![]()
Canan Ergüder kalitesini artık bu vasatlık abidesiyle anmak istemediğim için kaale almadım.Ben orada Canan Ergüder'den bahsediyorum sen hala diziye çamur atma peşindesin bence önce mesajları düzgün okumayı dene.![]()
Ay doğru ya senin vasatlığınla Canan Ergüder'in aynı mesajda ne işi var haklısın.Canan Ergüder kalitesini artık bu vasatlık abidesiyle anmak istemediğim için kaale almadım.![]()