Ya ben en son 2012'de izledim seni kandırıyorDora ne alaka be %30 kazanıyordu adam @xdragxx 😱
------
Her türlü görür batu+İsmail oyları kendisine gelecek eleme adayı olursa
Zaten Aleyna'ya üzülme o dokunulmazlıkları alacağız dedi ve dediğide oldu Aleyna 1 dokunulmazlık daha aldımı bu iş tamam olurAyşe’yi söyledi.
------
Bu arada bugün İsmail ve Aleyna’nın arasındaki bağı çok iyi hissettik bence. İsmail sembol finalini kazanınca Aleyna’ya verdiği destekten dolayı sevinemedi bile. Umarım son iki bu isimler olur.
Çırpınma beYa ben en son 2012'de izledim seni kandırıyor
@Dosi nin tersi kötüdürYok ben direkt anti Survivorcıyım ondan sinir bozucu atıyorum dosi'ye
Nihat Doğan ı destekleyip zirvede bıraktın demekYa ben en son 2012'de izledim seni kandırıyor
Yok Taner'i destekledim ben
Sen de benim mosi..Kendisi daha tersim ile karşılaşmadı @xdragxx
Kıbrıs A yüzerek git onun gibiYok Taner'i destekledim ben
------
Sen de benim mosi..
Başkasında görmedik demek ki yok o yönün ama Emre biliyor beniYok Taner'i destekledim ben
------
Sen de benim mosi..
İsmail de alabilir fark etmez.Zaten Aleyna'ya üzülme o dokunulmazlıkları alacağız dedi ve dediğide oldu Aleyna 1 dokunulmazlık daha aldımı bu iş tamam olur
------
Çırpınma be
Ne ara Ayşe desteklemeye başladın 😱Poyraz kaybetti, 😡 son umudum Ayşe
Aferin sana tebrik ederimBaşkasında görmedik demek ki yok o yönün ama Emre biliyor beni
Çok keyif aldım bu bölümdenİsmail de alabilir fark etmez.
------
Ne ara Ayşe desteklemeye başladın 😱
Heyatım saldır şuna kaos çıksın forum çok sıkıcıBaşkasında görmedik demek ki yok o yönün ama Emre biliyor beni
Ayşe fanı değilim, takımı kazanması adına dedim.İsmail de alabilir fark etmez.
------
Ne ara Ayşe desteklemeye başladın 😱
Yok ya @xdragxx forumda en iyi anlaştığım isimlerin başlarında geliyor. Öyle bir durum söz konusu değil zamanında kaosa fazlasıyla doydum, artık içinde değilde dışardan izlemeyi tercih ediyorumHeyatım saldır şuna kaos çıksın forum çok sıkıcı
İlk ikiyi garantileşim.Top 5 listemiz
Bu arada daha yeni dönen çenesi düşük @xemrexxx hemen ilk 10a girmiş bile
Ekli dosyayı görüntüle 104064
@dreamy
Eskisi gibi mesaj birleşmesi olmasaydı her gece 20 mesaj ard arda atıp kaçardı
Sadece mesaj da değil, attıklarının çoğu görseldi.Eskisi gibi mesaj birleşmesi olmasaydı her gece 20 mesaj ard arda atıp kaçardı
Buradaki toplam mesaj sayısı onun geçen seneki mesaj sayısının yarısı falandır en fazla