Onu demek istemiştim aslındaSadece mesaj da değil, attıklarının çoğu görseldi.![]()
Onu demek istemiştim aslındaSadece mesaj da değil, attıklarının çoğu görseldi.![]()
Aynen ya 1 saat çok uzun, yarım saat bile uygundur. Bir de bu kural yüzünden konuyla ilk mesajın birleşmesi çok kötü bir şey. Görüntü kirliliği... 😔Onu demek istemiştim aslındasırf zirve onda olsun diye en az 20 görsel atıp hadi kaçtım diyordu
zamanın yönetimide post kasıyor demiyordu. Bizim dönem işi sıkılaştırıp mesaj birleşme yaptı ama 1 saat çok uzun süre. Bari bi 10 dakika falan olsaydı
![]()
Konu kısmı cidden öyle. Açtığım konulara yorum yapamıyorum. Sadece etiket olayı spoi içinde kötü durmuyor ama açılan konuya anında yorum yazmak hoş görüntü olmuyor. Birilerinin yorum yazmasını bekliyoruz mecburi.Aynen ya 1 saat çok uzun, yarım saat bile uygundur. Bir de bu kural yüzünden konuyla ilk mesajın birleşmesi çok kötü bir şey. Görüntü kirliliği... 😔
@xdragxx nerede 😱Top 5 listemiz
Bu arada daha yeni dönen çenesi düşük @xemrexxx hemen ilk 10a girmiş bile
Ekli dosyayı görüntüle 104064
@dreamy
Olabilir
Ben bu sezon izlemiyorum.@xdragxx nerede 😱
Geçen sene barış için evi arabayı satan @Angelica ve @Emre Ozansoy 😱
------
Olabilir![]()
@xdragxx kapalı alanlarda Survivor yorumlamayı seviyor@xdragxx nerede 😱
Geçen sene barış için evi arabayı satan @Angelica ve @Emre Ozansoy 😱
------
Olabilir![]()
Bende bakmıştım dün akşam, atacaktım ama @/xemrexx'in geçmesini bekliyordum beni.Top 5 listemiz
Bu arada daha yeni dönen çenesi düşük @xemrexxx hemen ilk 10a girmiş bile
Ekli dosyayı görüntüle 104064
@dreamy
Şu @/ yeni moda galibaBende bakmıştım dün akşam, atacaktım ama @/xemrexx'in geçmesini bekliyordum beni.![]()
Boşuna bildirim gitmesin.Şu @/ yeni moda galiba
Güzel durdu. 😱
Hep kendim için düşünüyordum sana nasip olduGüzel durdu. 😱Teşekkürler.
![]()
GördümBoşuna bildirim gitmesin.Konuya girince illa ki görür bence.
Sabah uyku sersemi kaldırdım, öyle kaldı. Koyarım bir ara güzel bir fotoğraf.![]()
Senden kaçmaz zaten, dünde ben Emre diye yazdım hemen cevap yazdınGördüm![]()
Marka olmak kolay değilSenden kaçmaz zaten, dünde ben Emre diye yazdım hemen cevap yazdın![]()
Bir ben olmasanda evet iyisin iyisinMarka olmak kolay değil![]()
Pandemi nedeni ile dönemiyorum