TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sadece mesaj da değil, attıklarının çoğu görseldi. :A
Onu demek istemiştim aslında :A sırf zirve onda olsun diye en az 20 görsel atıp hadi kaçtım diyordu :A zamanın yönetimide post kasıyor demiyordu. Bizim dönem işi sıkılaştırıp mesaj birleşme yaptı ama 1 saat çok uzun süre. Bari bi 10 dakika falan olsaydı :A

Onu demek istemiştim aslında :A sırf zirve onda olsun diye en az 20 görsel atıp hadi kaçtım diyordu :A zamanın yönetimide post kasıyor demiyordu. Bizim dönem işi sıkılaştırıp mesaj birleşme yaptı ama 1 saat çok uzun süre. Bari bi 10 dakika falan olsaydı :A
Aynen ya 1 saat çok uzun, yarım saat bile uygundur. Bir de bu kural yüzünden konuyla ilk mesajın birleşmesi çok kötü bir şey. Görüntü kirliliği... 😔

• Beğendim
Reactions: Dosi
Aynen ya 1 saat çok uzun, yarım saat bile uygundur. Bir de bu kural yüzünden konuyla ilk mesajın birleşmesi çok kötü bir şey. Görüntü kirliliği... 😔
Konu kısmı cidden öyle. Açtığım konulara yorum yapamıyorum. Sadece etiket olayı spoi içinde kötü durmuyor ama açılan konuya anında yorum yazmak hoş görüntü olmuyor. Birilerinin yorum yazmasını bekliyoruz mecburi.
15-20 dakika ideal olurdu...

Güzel durdu. 😱 :A Teşekkürler. :A
Hep kendim için düşünüyordum sana nasip oldu :A bende avatarsız olan rengim çok ciyak geldiği için benzer düşünüyordum hep ama şimdilik bu kurdaleler hoşuma gitti dursun bir süre :A
------

Sana yakıştı gerçekten 🤗