- Reaksiyon puanı
- 114,259
- Puanı
- 1,060
Özellikle şu Dora mı Bora mı neyse kırmızıyken mavi oldu sonra onlara yalakalık yapa yapa buraya kadar geldi
Berkay Dı takım değiştirenÖzellikle şu Dora mı Bora mı neyse kırmızıyken mavi oldu sonra onlara yalakalık yapa yapa buraya kadar geldi
Herkesin arkadaşı çağrılırken nişanlısı çağrılıp ödülü de kaptı ))
O da yalaka gidip sarılıyor mavilere halaBerkay Dı takım değiştiren
Araba konusu bence de haksızlık oldu
Elemin kederin tutuyor senin yineO da yalaka gidip sarılıyor mavilere hala
------
İsmail abim yarı finali garantiledi 😍
------
Acun geldiğine göre kapatabilirim. @xemrexxx
Yoo güldüm
Bu @xdragxx mavici miYoo güldüm
Aleyna en az 1 tane daha aldımı bitti bu iş yada direk İsmail alsın 2 tane farketmez
orum, bu kadarı kafi.Elemin kederin tutuyor senin yine
Tam anlamıyla Aleyna - İsmail’in günü oldu. Antiler torpile bağlamaya başlamış bile.
Yok ben direkt anti Survivorcıyım ondan sinir bozucu atıyorum dosi'yeBu @xdragxx mavici mi
Poyraz, Ayşe ve Berkay potası olsun lütfennn 🙏Gidip bu ikili arasında final izliyeyim
Artık açabilirim @Hazem @dreamy @xemrexxx
Hatta Avrupa yayınından geriden izleyip son maçlara bakayım yani Ayşe ve Poyraz elenişi
Ekli dosyayı görüntüle 104060
İnkar etmeYok ben direkt anti Survivorcıyım ondan sinir bozucu atıyorum dosi'ye
Bir mesajımı göster okİnkar etme
Tam anlamıyla Aleyna - İsmail’in günü oldu. Antiler torpile bağlamaya başlamış bile.
Aleyna Ayşe’yi söyleyecektir...
Aleyna aday olmayıp dokunulmazlık alırsa diğer kıl payı kaçırma olayı için üzülmeyiz ama aksi taktirde yazık olur. Artık rahat konseyler geçirsin yazık.Poyraz, Ayşe ve Berkay potası olsun lütfennn 🙏
Özel mesaj kutusundaki mesjaları Buraya ifşa etmek bana yakışmazBir mesajımı göster ok
Temennimiz o yönde
Ayşe’yi söyledi.Özel mesaj kutusundaki mesjaları Buraya ifşa etmek bana yakışmaz
------
Temennimiz o yönde
Bu arada bugün İsmail ve Aleyna’nın arasındaki bağı çok iyi hissettik bence. İsmail sembol finalini kazanınca Aleyna’ya verdiği destekten dolayı sevinemedi bile. Umarım son iki bu isimler olur.Aleyna aday olmayıp dokunulmazlık alırsa diğer kıl payı kaçırma olayı için üzülmeyiz ama aksi taktirde yazık olur. Artık rahat konseyler geçirsin yazık.
Berkay'ı dese keşke. Berkay direk onu der çünkü