Nasıl ya bir aralar senle çekişmiyor muydu?
Nasıl ya bir aralar senle çekişmiyor muydu?
Evet bir bakıma bana da olmuştu gerçiNasıl ya bir aralar senle çekişmiyor muydu?
Ben ve @bazinga can çekişiyoruz yine yakın puanlarımız. Bakalım hangimiz yukarı tırmanacağız
Niye konuyu patrona çekiverdin?Evet bir bakıma bana da olmuştu gerçi
Yarınki 3 maç çok önemli, aşağı yukarı turnuvanın kaderini belirleyecektir bu 3 maç sonrası oluşacak tabloBen ve @bazinga can çekişiyoruz yine yakın puanlarımız. Bakalım hangimiz yukarı tırmanacağız
Onunla özel rekabeti var çünkü onunNiye konuyu patrona çekiverdin?
Onunla özel rekabeti var çünkü onunNiye konuyu patrona çekiverdin?
Ben ve @bazinga can çekişiyoruz yine yakın puanlarımız. Bakalım hangimiz yukarı tırmanacağız
Tebrikler, ...... seni.İlk 3 puanına dakikalar kaldı.
Haklısın 1 sn. Ceza puanı almamak adına yorumu sansürledim.Anlamadım?
Sansürleyince ceza puanı alma ihtimalin daha yüksek duruyor ama.Haklısın 1 sn. Ceza puanı almamak adına yorumu sansürledim.
😱 nedenmiş...Sansürleyince ceza puanı alma ihtimalin daha yüksek duruyor ama.
1 hafta geçmiştim geçen sezon.
Diğerinde en azından ilk 5 falan diyorduk burada ilk 20 zor.Ben ve @bazinga can çekişiyoruz yine yakın puanlarımız. Bakalım hangimiz yukarı tırmanacağız
Vay be, yoldaşlarım resmen zirve mücadelesi veriyorlar. Duygulandım, bugünleri de mi görecektik. Sakın oralardan inmeyin yoldaşlarım... @MasacRE @12.Adam
Yoldaşlarım arasında beni düzenli olarak senden başka etiketleyen yok. Kütük olmadığımdandır...Vay be, yoldaşlarım resmen zirve mücadelesi veriyorlar. Duygulandım, bugünleri de mi görecektik. Sakın oralardan inmeyin yoldaşlarım... @MasacRE @12.Adam
Yalnız hadi adaşım @MEnes yine iyi kötü orta sıralarda bulunuyor. Ben ise @bazinga, @emreemreu ve @DarkLegenD ile kümede kalma yarışı veriyorum. SABAR'ın tahmin tarafının yüz karası oldum resmen, bana da skor verin yoldaşlarım...
Sen avatarından kaybediyorsun maalesef.Vay be, yoldaşlarım resmen zirve mücadelesi veriyorlar. Duygulandım, bugünleri de mi görecektik. Sakın oralardan inmeyin yoldaşlarım... @MasacRE @12.Adam
Yalnız hadi adaşım @MEnes yine iyi kötü orta sıralarda bulunuyor. Ben ise @bazinga, @emreemreu ve @DarkLegenD ile kümede kalma yarışı veriyorum. SABAR'ın tahmin tarafının yüz karası oldum resmen, bana da skor verin yoldaşlarım...
Ozan'ımızı sevmiyor musun? 😱Sen avatarından kaybediyorsun maalesef.