Nostalji Köşesi ☎️📻🪁💌

6d87f4f537eb936ccd785c5db6e0220d--bir-zamanlar-nostalgia.jpg

Şunu her gördüğümde kuzenimin taklidi canlanıyor :A
Ne günlerdi o günler :bhr:
Bu şarkıyı bıkmadan usanmadan dinliyorum hep çok güzel bir şarkı 90'lar türkçe pop deyince akla gelenlerden
------

Ne güzel günlerdi ya arkada da müzik çalardı hep o sevdiğimiz 90'lar şarkısı Tulga'nın ay bu kız beni öldürecek şarkısını buradan dinliyordum kimin söylediğini bilmeden yıllar sonra öğrendim Tulga'ya ait olduğunu☺
------

Hazır Tulga'dan bahsetmişken şarkısını paylaşmadan olmaz diye düşündüm☺

Murat Göğebakan'dan sonra Haluk Levent dinlemek gerek diye düşünürdüm tarzları aynı olduğu için sanırım☺

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Dosi
Bu şarkıyı bıkmadan usanmadan dinliyorum hep çok güzel bir şarkı 90'lar türkçe pop deyince akla gelenlerden
------

Ne güzel günlerdi ya arkada da müzik çalardı hep o sevdiğimiz 90'lar şarkısı Tulga'nın ay bu kız beni öldürecek şarkısını buradan dinliyordum kimin söylediğini bilmeden yıllar sonra öğrendim Tulga'ya ait olduğunu☺
------

Hazır Tulga'dan bahsetmişken şarkısını paylaşmadan olmaz diye düşündüm☺

Murat Göğebakan'dan sonra Haluk Levent dinlemek gerek diye düşünürdüm tarzları aynı olduğu için sanırım☺

Tulga ismini ilk kez duyuyorum ama bu şarkıyı biliyorum. Demek zamanında radyoda falan dinlemişim yada başlaları zamanla seslendirdi. . 3üde güzel parçalar :bhr:

Tulga ismini ilk kez duyuyorum ama bu şarkıyı biliyorum. Demek zamanında radyoda falan dinlemişim yada başlaları zamanla seslendirdi. . 3üde güzel parçalar :bhr:
Zaten pek bilinen biri değil bilmemen normal ben de dediğim gibi şarkıya aşinaydım ama kimin söylediğini çok sonra öğrendim bir de Kumrular gibi diye bir şarkısı vardı Ece Erken o yıllarda programında klibini yayınlardı bildiğim başka bir şarkısı da yok hatta o klipteki kadın Ece'nin aynısıydı adı Eva'ymış öyle demişti ben değilim benzerim demişti zaten Show TV katı kurallıydı klipte oynamasına izin vermiyordu Tarık Tüfekçi ona Ece diye şarkı yazmış klip çekmek istemişti de kanal yanaşmamıştı☺

• Beğendim
Reactions: Dosi
Zaten pek bilinen biri değil bilmemen normal ben de dediğim gibi şarkıya aşinaydım ama kimin söylediğini çok sonra öğrendim bir de Kumrular gibi diye bir şarkısı vardı Ece Erken o yıllarda programında klibini yayınlardı bildiğim başka bir şarkısı da yok hatta o klipteki kadın Ece'nin aynısıydı adı Eva'ymış öyle demişti ben değilim benzerim demişti zaten Show TV katı kurallıydı klipte oynamasına izin vermiyordu Tarık Tüfekçi ona Ece diye şarkı yazmış klip çekmek istemişti de kanal yanaşmamıştı☺
Vay baya hakimsin. Sonra bulabilirsem bakayım o klibe. Merak ettim 😊

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
2000'lerin başlarında evde 37 ekran Beko TV vardı, ilk çocukluk dönemi olduğu için yeri bende ayrıdır ve hiç unutmam... Üstüne küçük bir anten takılırdı ve arada kanallar karıncalanmaya başladığında sürekli antenle oynanırdı sağa sola yatırma olayları şekilden şekle giriliyordu... Sabahın köründe çizgi film izlemenin verdiği heyecan bir başkaydı, Telatabiler, Tom ve Jerry, Bugs Bunny...

x5_919412069iis.jpg

tv_static-300x267.jpg

10 numara tespit :A Nostalji oldu artık olaylar, buraya uyar : A

IMG_20210619_135811.jpg

Çocukluğumda aklımda net kalan bir kaç yabancı şarkıdan biri.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Buradaki şarkıların listesini ben oluşturdum kanal sahibi siz yazın ben video yaparım demiş beyin fırtınası yapalım bu şarkıları unutturmayalım deyince ben de ona uzun bir liste yaptım☺

Sonra düşündüm kendime neden bir oynatma listesi hazırlamıyorum sevdiğim bütün şarkıları ekledim oraya zaten çoğu ben de mevcut açıp dinliyorum:)

@Dosi @Angelica @Zeyno45 @Doğan

Buradaki şarkıların listesini ben oluşturdum kanal sahibi siz yazın ben video yaparım demiş beyin fırtınası yapalım bu şarkıları unutturmayalım deyince ben de ona uzun bir liste yaptım☺

Sonra düşündüm kendime neden bir oynatma listesi hazırlamıyorum sevdiğim bütün şarkıları ekledim oraya zaten çoğu ben de mevcut açıp dinliyorum:)

Ben bunu kayıt edeyim, geceleri güzel gider. Dinlerim :bhr:

• Harika

Göz atıp dinleyeceğim :D

• Harika
Her dönemin kendine göre güzel yanları vardır elbet ama teknolojinin pek de gelişmediği elektriğin yeni bulunduğu dönem de yaşamak insana daha huzur verir bence. :)

Çünkü bu zamanda istediğimiz şeylere o kadar çabuk ulaşıyoruz ki heves kalmıyor ama eskiden istenilen şeyler için ne tavizler verilirdi. Eskiler bana göre her zaman daha güzel kalacak.

• Harika