Nostalji Köşesi ☎️📻🪁💌

Şimdi oldu :A benim bir mesajıda silmişsin, alıntılardaki videoları silip geri getirdim :A @AteşBöceği @Zeyno45 ve @Angelica 'ya birden fazla videoların konuyu bozduğunu anlatmıştım :A bir mesaja bir sürü şarkı eklenince konu tıkandı :A bu mesaj ile tekrarlamış olalim
Peki sevgili moderatör @Dosi cim ve @Tolstoyevski m size şuan sakince bi soru soracağım kuzularım :A Benim dün paylaştığım videolar neredeeeeeee :bağır:

• Harika
Reactions: Zeyno
İşte bu süper kırk yılda bir bişey paylaşıyorum zaten bi de böyle olunca soğuyorum inan 😉 Tamam alt tarafı 7 değil 10 olabilir ama 3- 5 in hesabını yapmayalım şimdi demi :A
Anlıyorum ama zaten dokunulmamış :A niye görmedin anlamadım :A
Iyiki duruyor :A

• Beğendim
Anlıyorum ama zaten dokunulmamış :A niye görmedin anlamadım :A
Iyiki duruyor :A
Telefondan girmiştim biraz önce kastı gerdi bişeyler oldu zaten alıntı da mesaj olarak gitmiş şimdi pc den girdim yolunda herşey şuan 😉
------
İyi ki duruyormuş hayatım yolardıım hepinizi :A :A

Telefondan girmiştim biraz önce kastı gerdi bişeyler oldu zaten alıntı da mesaj olarak gitmiş şimdi pc den girdim yolunda herşey şuan 😉
------
İyi ki duruyormuş hayatım yolardıım hepinizi :A :A
Telefonla girip halimi anlamışsındır. Tüm gün uğraştık konu ile :A

• Güldürdün
Şimdi oldu :A benim bir mesajıda silmişsin, alıntılardaki videoları silip geri getirdim :A @AteşBöceği @Zeyno45 ve @Angelica 'ya birden fazla videoların konuyu bozduğunu anlatmıştım :A bir mesaja bir sürü şarkı eklenince konu tıkandı :A bu mesaj ile tekrarlamış olalim

Onu görmedim ben bir tane video eklemiştim dikkat ederim bundan sonra :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Evcilik oynarken hap görevini görürdü
0032373_kent-bonibon_320.jpeg