- Reaksiyon puanı
- 116,154
- Puanı
- 1,060
Diğer kamera dedim büyük kameralar.Telefondan video çektin diyelim onu nasıl CD'ye aktaracaksın ancak bilgisayar gerekiyor o da zahmetli iş bence
Diğer kamera dedim büyük kameralar.Telefondan video çektin diyelim onu nasıl CD'ye aktaracaksın ancak bilgisayar gerekiyor o da zahmetli iş bence
@Tolstoyevski dediğim bu. Bu arda bunun ikinci elini 1500'e satıyorlarmış 😱 benim ki de çok yeni. Acaba satsam mı
Bundan
Kasetten Cd'ye kopya yapabiliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 106603
İşimi görüyor gerçi. Ben de şu da var ve bir sürü küçük video kasetlerini buna koyup yukarıdaki cihazdan izliyorum. Küçükken çok çekmişiz. Eskiden beri doğayı çekme huyum varmış ördeklere ekmek atarken kendimi çekmişimSatma bence antika haline gelmesi daha da değer kazandırır, 20-30 sene sonra daha karizmatik olur
Ben eski eşyalarımı bırak satmak, atmaya bile kıyamıyorum. Yaşanmışlıklar oluyor çünkü, biliyorsun kırmızı kupa bardağımdan 10 küsür senedir ayrılamadım bu yüzden
Bir ara Youtube'a at da izleyelim bari keyifli olurİşimi görüyor gerçi. Ben de şu da var ve bir sürü küçük video kasetlerini buna koyup yukarıdaki cihazdan izliyorum. Küçükken çok çekmişiz. Eskiden beri doğayı çekme huyum varmış ördeklere ekmek atarken kendimi çekmişim
Ekli dosyayı görüntüle 106604
Bu kaset değil ama kaset çalar diyelim video kamerasının içindeki küçük kasetleri buna koyarak video çalarda izleyebiliyorsun vey kopya yapıyorsunBir ara Youtube'a at da izleyelim bari keyifli olur
Bu kasetler bizde de var gibiydi ama cidden eski baya, ama güzel günlerdi tabii.
Tamamdır anladım bir filmde görmüştüm benzerini Peki ses kaydetme cihazın var mıydıBu kaset değil ama kaset çalar diyelim video kamerasının içindeki küçük kasetleri buna koyarak video çalarda izleyebiliyorsun vey kopya yapıyorsun
Bundan vardı ama tahmin et hangi renkTamamdır anladım bir filmde görmüştüm benzerini Peki ses kaydetme cihazın var mıydı
Pembe mi? Yok maviBundan vardı ama tahmin et hangi renk
Ekli dosyayı görüntüle 106605
En sevdiğim renk tabiki 😡Pembe mi? Yok mavi
Tamam doğru tahmin etmişim işte ama bir an ne bileyim pembe de olabilir mi acaba diye şey ettim ilginç olurdu gerçiEn sevdiğim renk tabiki 😡
Niye ilginç olsun gayet normal ama en sevdiğim renk hep aynıydıTamam doğru tahmin etmişim işte ama bir an ne bileyim pembe de olabilir mi acaba diye şey ettim ilginç olurdu gerçi
En sevdiğin renk sana çok yakışıyor bu arada demiş miydimNiye ilginç olsun gayet normal ama en sevdiğim renk hep aynıydı
Sana da aynı renk yakışıyor ama yandaki etiket işi bozuyorEn sevdiğin renk sana çok yakışıyor bu arada demiş miydim
Bazinga'dan rengi değişmesini istesek çok mu abartı olur, uyumlu olması adına yaniSana da aynı renk yakışıyor ama yandaki etiket işi bozuyor
Avatarına hafif uyum sağlıyor. Bırak kalsınBazinga'dan rengi değişmesini istesek çok mu abartı olur, uyumlu olması adına yani
Avatarım da antiklaştı bana yapıştı iyice bir türlü değiştiremiyorumAvatarına hafif uyum sağlıyor. Bırak kalsın
Küçük kaset çalar ilk kez gördümBundan vardı ama tahmin et hangi renk
Ekli dosyayı görüntüle 106605
2000 yıllar başlarında yaygındı burda. Sonradan CD çalarıda çıktı ama ben onu almamıştımKüçük kaset çalar ilk kez gördüm