Emre Ozansoy
Moderatör
İzlemediğin sezon için niye yorum yapıyorsun o zaman?Ya ne demek Batuhan gitti abi? Şaka mısınız siz? Orada gitmesi gereken A.K varken ne Batuhan'ı ya?
REZALET SEZONU İYİ Kİ İZLEMEMİŞİM.
Acun'un hareketini fark eden oldu mu?İzlemediğin sezon için niye yorum yapıyorsun o zaman?
Yunanistan Survivor'ı için yaptı onu. Eğer izlediysen konseyin tamamını anlarsın.Acun'un hareketini fark eden oldu mu?
Yunanistan Survivor'ı için yaptı onu. Eğer izlediysen konseyin tamamını anlarsın.
Poyraz Acun'a Yunanistan Survivor'ında kimin elendiğini sordu Acun'da bir yaparsam Carolina 2 yaparsam Mariaelena (Eleni) 3 yaparsam Eleni (Mariaelena) dedi ama konseyin sonunda bunu yapmasının sebebi şu anda Yunanistan'da da konsey yayınlandığı için spoiler vermek istemedi o yüzden sonunda yayınladı, muhtemelen orada da bu dakikalarda açıklanmıştır. Sonuç olarak Carolina elenmiş.Poyraz birşey diyordu orda Poyraz diyerek işaret yaptı Acun Poyraz sustu Poyraz dediği net duyuldu Acunun sen nasıl duymadın
Ha hatırladım, elenme psikolojisiyle yapmışımdır. Yoksa o kadar küçük şeylere asla takılmam.Sen o dönem Evrim fanıydın. Biz @Sherlock beyciğim ve diğer ortaklarımızla Nisa'yı desteklemekteydik.Evrim elendiiğinde çok mutlu olup, Jose Mourinho'nun kapak işaretini atmıştım.Şayet silmezsem raporlayacağını söylemiştin.
Poyraz Acun'a Yunanistan Survivor'ında kimin elendiğini sordu Acun'da bir yaparsam Carolina 2 yaparsam Mariaelena (Eleni) 3 yaparsam Eleni (Mariaelena) dedi ama konseyin sonunda bunu yapmasının sebebi şu anda Yunanistan'da da konsey yayınlandığı için spoiler vermek istemedi o yüzden sonunda yayınladı, muhtemelen orada da bu dakikalarda açıklanmıştır. Sonuç olarak Carolina elenmiş.
Arkadaşlar anlamıyor musunuz? Poyraz konseyin ortalarında Acun Ilıcalı'ya Yunanistan Survivor'ın da hangi kadın yarışmacının elendiğini sordu Acun ise işaret ile bir dersem Carolina 2 dersem Mariaelena 3 dersem Eleni dedi ama bunu konseyin sonunda yapmasının sebebi Yunanistan'da da Survivor o dakikalarda yayınlandığı için spoiler vermek istemedi. Konseyin sonunda "Poyraz" dedi ve eliyle bir işareti yaptı bu da demek ki Carolina elenmiş Poyraz'da "Hayda" dedi ve sustu çünkü Carolina'yı beğeniyordu ve onun elenmesini istemiyordu.Bunu poyraza demesi doğrumu sence
Arkadaşlar anlamıyor musunuz? Poyraz konseyin ortalarında Acun Ilıcalı'ya Yunanistan Survivor'ın da hangi kadın yarışmacının elendiğini sordu Acun ise işaret ile bir dersem Carolina 2 dersem Mariaelena 3 dersem Eleni dedi ama bunu konseyin sonunda yapmasının sebebi Yunanistan'da da Survivor o dakikalarda yayınlandığı için spoiler vermek istemedi. Konseyin sonunda "Poyraz" dedi ve eliyle bir işareti yaptı bu da demek ki Carolina elenmiş Poyraz'da "Hayda" dedi ve sustu çünkü Carolina'yı beğeniyordu ve onun elenmesini istemiyordu.
3. defa söylüyorum Poyraz'a dedi çünkü Poyraz sordu bu soruyu Acun Ilıcalı'ya. Konseyi izlemeni tavsiye ediyorum başından bu yana anlarsın o zaman. Poyraz'ın ise sorma nedeni bu akşamki Bahama ödülünü izlediysen Carolina ile çok yakınlaştılar ve merak ettiği için Acun Ilıcalı'ya sordu hatta sonrasında Acun Ilıcalı gülümsedi böyle bir soru sorduğu için.Bence sen anlamıyorsun ben anladım diyorum bu sonucu Poyraza demesi doğrumu diyorum
3. defa söylüyorum Poyraz'a dedi çünkü Poyraz sordu bu soruyu Acun Ilıcalı'ya. Konseyi izlemeni tavsiye ediyorum başından bu yana anlarsın o zaman. Poyraz'ın ise sorma nedeni bu akşamki Bahama ödülünü izlediysen Carolina ile çok yakınlaştılar ve merak ettiği için Acun Ilıcalı'ya sordu hatta sonrasında Acun Ilıcalı gülümsedi böyle bir soru sorduğu için.
Şimdi anladın ama niye Poyraz'a söylediğini.Poyraz sorsa bile bence söylemesi yanlıştı aşk yaşamaya gelmedim diyen Poyrazdı
Batuhan elendi bugün.
Şimdi anladın ama niye Poyraz'a söylediğini.
Kıbrıs'a kesin gider diyordum nasıl elenir... Kimlerle sms'e kaldı ki?Batuhan elendi bugün.