Hazem
Favori Üye
Doğru bir yorum. Dora başarılı olunca genelde takım ödül kazanıyor2135. iletim için birşey diyecek misin?De bence.
Merve Aydın bu?Sabriye queen.
What? Sabriye zannettim. 😱Merve Aydın bu?
Zorun ne Merve ve Aydın kelimeleriyle.What? Sabriye zannettim. 😱
O şahsı hafızamdan silmiştim.
İlk Merve Aydın'a gıcık olduğum için sevmedim ikinciyi. Çok itici bir tipti ilki ve çok ağlıyordu.Zorun ne Merve ve Aydın kelimeleriyle.
O sezon kimi tutuyordun?Bu arada geçen sezon da son 7 kişi kala böyle bir ölüm potası (Berkan - Nisa - Barış) vardı. Tabii o zaman rahattık.
Nasıl ağlıyordu ya benim tam tersi aklımda kalmış.İlk Merve Aydın'a gıcık olduğum için sevmedim ikinciyi. Çok itici bir tipti ilki ve çok ağlıyordu.
Hatta, "Hakan tüyo veriyor" diye ağladığını hatırlıyorum.
??? Soru mu bu Evrim tabii ki.O sezon kimi tutuyordun?
Survivor tarihinin en çok SMS gönderilen potasıymış.
------
Zorun ne Merve ve Aydın kelimeleriyle.
Ya bana Batuhan elenmiş gibi geliyor nedense.Uzattıda uzattı Acun yaa uff ayşe desin hadi
Görseli kaldırmazsan şikayet edeceğim diyen sendin.Nasıl ağlıyordu ya benim tam tersi aklımda kalmış.
??? Soru mu bu Evrim tabii ki.
Ne görseli anlamadım.Görseli kaldırmazsan şikayet edeceğim diyen sendin.
Gece gece kafa yapmıyorsun değil mi?Ne görseli anlamadım.
Hayır ciddiyim. Ne şikayeti, ne fotoğrafı cidden anlamadım. Üstünden 1 sene geçmiş unutmam normalGece gece kafa yapmıyorsun değil mi?
Kim veda ederse etsin yazık olacak.Umarım Aleyna veda etmez.
Aynen öyle. Dora ve Berkay tahminimce bundan sonraki elenen isimler olur ve bu potadan çıkan ikili + İsmail ve Poyraz son dörtlü olur.Hayır ciddiyim. Ne şikayeti, ne fotoğrafı cidden anlamadım. Üstünden 1 sene geçmiş unutmam normal
------
Kim veda ederse etsin yazık olacak.
Ben de öyle düşünüyorum ama Berkay’ın dokunulmazlık başarıları da ortada. Belki potaya girmeden son 4’e de kalabilir belli olmaz...Aynen öyle. Dora ve Berkay tahminimce bundan sonraki elenen isimler olur ve bu potadan çıkan ikili + İsmail ve Poyraz son dörtlü olur.
Sen o dönem Evrim fanıydın. Biz @Sherlock beyciğim ve diğer ortaklarımızla Nisa'yı desteklemekteydik.Evrim elendiiğinde çok mutlu olup, Jose Mourinho'nun kapak işaretini atmıştım.Şayet silmezsem raporlayacağını söylemiştin.Hayır ciddiyim. Ne şikayeti, ne fotoğrafı cidden anlamadım. Üstünden 1 sene geçmiş unutmam normal
------
Kim veda ederse etsin yazık olacak.