2021 5. Tur | En Favori Güzel - 3. Grup

hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdilik 58.8 oranında olan güzel elenir diye düşünmüştüm ilk başta. Bakalım öyle olacak mı. Daha 8-10 oy gelebilir ve oy kullanmayan isimlerin tercihleri az çok belli olduğu için hâlâ öyle olma olasılığı var :A
Yes en az 10 oy daha gelir geçen turu da göz önüne katarsak. :A Haziran'a kadar böyle olur, Haziran itibariyle oylar azalır 30 civarı olur en fazla. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yes en az 10 oy daha gelir geçen turu da göz önüne katarsak. :A Haziran'a kadar böyle olur, Haziran itibariyle oylar azalır 30 civarı olur en fazla. :A
Ne alaka 😱 yok bence 35 oy altına düşmez oylamalar. Zaten az kaldı :A

Yok başlıkta isim belirdiğinde oylama yapan daha fazla isim oluyor. Üşengeç kişiler gruplara tıklayıp adaylara bakmayı pek tercih etmiyor :A yine 40 civarı bulursak ne mutlu bize :A sonraki turlar yeniden oylama oranı yüksek olur.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ne alaka 😱 yok bence 35 oy altına düşmez oylamalar. Zaten az kaldı :A

Yok başlıkta isim belirdiğinde oylama yapan daha fazla isim oluyor. Üşengeç kişiler gruplara tıklayıp adaylara bakmayı pek tercih etmiyor :A yine 40 civarı bulursak ne mutlu bize :A sonraki turlar yeniden oylama oranı yüksek olur.
1 Haziran itibariyle pandemi kısıtlamaları tamamene yakın ortadan kalkacak, yaz dönemi resmen başlayacak ve haliyle forumdaki aktiflik de doğal olarak düşecektir. :A

• Güldürdün
Burada da kullandım oylarımı. Kaldı 1 grup. Onun için biraz daha bekleyeceğim

Düşünceni uygulasaydın keşke :A son 2 etkinliği Beren kazanmıştı. Burdada bir önceki tur tam eleniyor dedik son gün atak yapıp tur atladı. Yeter artık yeni bir isim kazansın. Her sene her sene :A bu seneyide alırsa artık bu etkinliği yapmaya gerek kalmayacak kazanan hep aynı kişi diye :bilmem:
O kadar isim varken nasıl Beren kazandı art arda 😱

• Güldürdün
Yok bu sefer hiç turlarda çok yüksek almadı gibi sanmıyorum :A
Hiç belli olmuyor o işler :A bir önceki tur en geride olan isimdi ve 7 oy gerideydi son güne kadar ama sonuç şuan burada :A
Ben kendisini severim, güzelde buluyorum ama artık yeni biri olsun istiyorum. Bakalım. Göreceğiz :A ona oy veren isimler hep son gün oy atmakta :A

Leyla Lydia Tuğutlu
Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu
Beren Saat
Leyla Lydia Tuğutlu
Tuvana Türkay

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Beklenen oluyor :A hadi bakalım hayırlısı

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bir devir çok erkenden kapandı :A @Tolstoyevski
Yesssss. @Aserat ve @DarkLegenD 'zaten kazanan Beren olacak, gerek yok yarışmayı yapmaya' demişlerdi ve bende bu sene Seçmenler ayrı demiştim :A
Bundan sonra artık şu kazansın,illa şu elensin diyeceğim isim yok :A
Veeeee @xdragxx sana üzüldüm. Kim için çabalasan sonu hüsran :A

Teyzelerin zamanı :Z
CelebratedCheapAmericanpainthorse-small.gif

@MasacRE @12.Adam

Bir devir çok erkenden kapandı :A @Tolstoyevski
Yesssss. @Aserat ve @DarkLegenD 'zaten kazanan Beren olacak, gerek yok yarışmayı yapmaya' demişlerdi ve bende bu sene Seçmenler ayrı demiştim :A
Bundan sonra artık şu kazansın,illa şu elensin diyeceğim isim yok :A
Veeeee @xdragxx sana üzüldüm. Kim için çabalasan sonu hüsran :A

Teyzelerin zamanı :Z
Ekli dosyayı görüntüle 103098
@MasacRE @12.Adam
İyi hadi gözün aydın, sevindim senin adına :A Dediğin gibi seçmenlerin değişmesi bu sonucu getirdi diyebiliriz. Özellikle forumdan ayrılan birisi var ki, onun olmaması çooook büyük etken :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İyi hadi gözün aydın, sevindim senin adına :A Dediğin gibi seçmenlerin değişmesi bu sonucu getirdi diyebiliriz. Özellikle forumdan ayrılan birisi var ki, onun olmaması çooook büyük etken :A
Kesinlikle :A en az onun gibi 3-4 isim daha yok diye oldu bu. Sonuçta Beren farkla elenmedi :A
Cidden bu senede kazansaydı artık bu etkinliği yürütme hevesim yok olurdu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...