Kura işini @Tolstoyevski 'ye pasladımHande ile Hazal karşı karşıya gelirse gözümü kırpmadan oyum Hande Queen'e.![]()
![]()
2li elemelerde eleştiri almamak için hedef o olacak
Kura işini @Tolstoyevski 'ye pasladımHande ile Hazal karşı karşıya gelirse gözümü kırpmadan oyum Hande Queen'e.![]()
![]()
@/Tolstoyevski umarım Hazal ile karşı karşıya gelmez.
@/Tolstoyevski umarım Hazal ile karşı karşıya gelmez.Gelirse de mecbur eleyeceğiz Hazal'ı.
![]()
Hande elendiği vakit ben de bunu atacağım.Hazal elendiğinde 'Adını Feriha Koydum Feriha Kahkaha' videosunu atacağım.![]()
İşte o olmadığı için çok değişti diyorum ya ben de![]()
@sokak sanati foruma yön veriyordu (nerede bu adam 😡) diyebiliriz o zaman. ✍️✍️2 sene önce o varken Beren 1 oy ile finali almıştıbu sene seçmenler sayesinde finali görmezdi ama final turu mümkündü
![]()
Şu dünyada en gıcık kaptığım teyzeleri atmışsın yineBir devir çok erkenden kapandı@Tolstoyevski
Yesssss. @Aserat ve @DarkLegenD 'zaten kazanan Beren olacak, gerek yok yarışmayı yapmaya' demişlerdi ve bende bu sene Seçmenler ayrı demiştim
Bundan sonra artık şu kazansın,illa şu elensin diyeceğim isim yok
Veeeee @xdragxx sana üzüldüm. Kim için çabalasan sonu hüsran
Teyzelerin zamanı
Ekli dosyayı görüntüle 103098
@MasacRE @12.Adam
Ne algısı? Son tur oyladım ben Beren'iŞu dünyada en gıcık kaptığım teyzeleri atmışsın yineAlgılarla bile zor başardın elenmesini ama
![]()
Son tur da tamamen kıskançlıktan oyladın...Ne algısı? Son tur oyladım ben Beren'i![]()
Burda herkes bir şekilde yön veriyordu@sokak sanati foruma yön veriyordu (nerede bu adam 😡) diyebiliriz o zaman. ✍️✍️
En azından senin gibi U dönüşü yapmadımSon tur da tamamen kıskançlıktan oyladın...