- Reaksiyon puanı
- 114,331
- Puanı
- 1,060
Kura işini @Tolstoyevski 'ye pasladımHande ile Hazal karşı karşıya gelirse gözümü kırpmadan oyum Hande Queen'e.
2li elemelerde eleştiri almamak için hedef o olacak
Kura işini @Tolstoyevski 'ye pasladımHande ile Hazal karşı karşıya gelirse gözümü kırpmadan oyum Hande Queen'e.
@/Tolstoyevski umarım Hazal ile karşı karşıya gelmez. Gelirse de mecbur eleyeceğiz Hazal'ı.Kura işini @Tolstoyevski 'ye pasladım
2li elemelerde eleştiri almamak için hedef o olacak
@/Tolstoyevski umarım Hazal ile karşı karşıya gelmez. Gelirse de mecbur eleyeceğiz Hazal'ı.
Hazal elendiğinde 'Adını Feriha Koydum Feriha Kahkaha' videosunu atacağım.
Hande elendiği vakit ben de bunu atacağım. Hazal üst tura çıkınca ona farklı bir video gerek artık.Hazal elendiğinde 'Adını Feriha Koydum Feriha Kahkaha' videosunu atacağım.
İşte o olmadığı için çok değişti diyorum ya ben de
@sokak sanati foruma yön veriyordu (nerede bu adam 😡) diyebiliriz o zaman. ✍️✍️2 sene önce o varken Beren 1 oy ile finali almıştı bu sene seçmenler sayesinde finali görmezdi ama final turu mümkündü
Şu dünyada en gıcık kaptığım teyzeleri atmışsın yine Algılarla bile zor başardın elenmesini amaBir devir çok erkenden kapandı @Tolstoyevski
Yesssss. @Aserat ve @DarkLegenD 'zaten kazanan Beren olacak, gerek yok yarışmayı yapmaya' demişlerdi ve bende bu sene Seçmenler ayrı demiştim
Bundan sonra artık şu kazansın,illa şu elensin diyeceğim isim yok
Veeeee @xdragxx sana üzüldüm. Kim için çabalasan sonu hüsran
Teyzelerin zamanı
Ekli dosyayı görüntüle 103098
@MasacRE @12.Adam
Ne algısı? Son tur oyladım ben Beren'iŞu dünyada en gıcık kaptığım teyzeleri atmışsın yine Algılarla bile zor başardın elenmesini ama
Son tur da tamamen kıskançlıktan oyladın...Ne algısı? Son tur oyladım ben Beren'i
Burda herkes bir şekilde yön veriyordu@sokak sanati foruma yön veriyordu (nerede bu adam 😡) diyebiliriz o zaman. ✍️✍️
En azından senin gibi U dönüşü yapmadımSon tur da tamamen kıskançlıktan oyladın...