2021 5. Tur | En Favori Güzel - 3. Grup

hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle :A en az onun gibi 3-4 isim daha yok diye oldu bu. Sonuçta Beren farkla elenmedi :A
Cidden bu senede kazansaydı artık bu etkinliği yürütme hevesim yok olurdu :A
Zaten güzellikten çok popülerliğe, sevilene, hatta oyunculuğa oy verildiği için bence bu etkinlik bu haliyle devam etmemeli daha önce de dediğim gibi sonuç ne olursa olsun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir devir çok erkenden kapandı :A @Tolstoyevski
Yesssss. @Aserat ve @DarkLegenD 'zaten kazanan Beren olacak, gerek yok yarışmayı yapmaya' demişlerdi ve bende bu sene Seçmenler ayrı demiştim :A
Bundan sonra artık şu kazansın,illa şu elensin diyeceğim isim yok :A
Veeeee @xdragxx sana üzüldüm. Kim için çabalasan sonu hüsran :A

Teyzelerin zamanı :Z
Ekli dosyayı görüntüle 103098
@MasacRE @12.Adam
5 tane kadın yarışıyor ve Beren Saat mi eleniyor? Ben yanlış foruma geldim galiba. Burası benim tanıdığım Fav10 olamaz...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Total olarak mı onun olduğu gruplarda mı, yoksa ben gibi çoktan strateji uygulaman gerekirdi madem bayılıyorsun. :A
Mine Tugay elendi diye sinirlenip Hazal'ın olduğu grupta tek oy kullanmıştım, ama fena da olmamış. :A Total'de tek oy kullanmam ama onun olduğu grupta tek kullanırım. :A

Mine Tugay elendi diye sinirlenip Hazal'ın olduğu grupta tek oy kullanmıştım, ama fena da olmamış. :A Total'de tek oy kullanmam ama onun olduğu grupta tek kullanırım. :A
İyi yaptın, Hazal'ıma tam destek :A Neyse zaten ikili elemeler yoldaymış, umarım karşısına daha overrated birisi çıkar. :A Tabii varsa. :A

Genel olarak baktığımda grup atlayan kişilerden sadece bir kaçı güzel Hande'den, diğerlerini eleriz. :Z
Buna inanabiliyor musun. :A Sanırım en düşük oy oranlarından biriyle çıktı da üst tura :F Hande overrated olduğu için kimi elerseniz eleyin ama Hazal'a dokunmayın, bu tur ondan güzel bile olmayan kişiler için oylar kullanıldı hatta 4 oy kullanıp ona vermeyenler bile oldu... :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Emre Ozansoy
Buna inanabiliyor musun. :A Sanırım en düşük oy oranlarından biriyle çıktı da üst tura :F Hande overrated olduğu için kimi elerseniz eleyin ama Hazal'a dokunmayın, bu tur ondan güzel bile olmayan kişiler için oylar kullanıldı hatta 4 oy kullanıp ona vermeyenler bile oldu... :A
Hande ile Hazal karşı karşıya gelirse gözümü kırpmadan oyum Hande Queen'e. :bhr: :A

• Olmamış
Reactions: slhttnmtl
Hande ile Hazal karşı karşıya gelirse gözümü kırpmadan oyum Hande Queen. :bhr: :A
Senin zevklerini de bildiğimiz için anca bu olabilirdi. :A Zaten estetikli olanlar yere göğe sığdırılamıyor da Hazal'cığım gaiban işte :A Tabii dur sizinki de sadece zayıflamıştı dimi. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...