Algıcı dosimosi biliyorsun elendiğini ama oy gelmesin diye algı yapıyorsun halaDün son 6 saate kadar ki oyu asıl kötüydü. Forumda kim berenci kim değil biliyorum. Farkı açacaktır. 1-2 oy geride olmak nezamandan beri aşırı kötü oluyor
Algıcı dosimosi biliyorsun elendiğini ama oy gelmesin diye algı yapıyorsun halaDün son 6 saate kadar ki oyu asıl kötüydü. Forumda kim berenci kim değil biliyorum. Farkı açacaktır. 1-2 oy geride olmak nezamandan beri aşırı kötü oluyor
Yalnız cidden başlarda bu tarz algıları kabul etmiyoruz. Bu yüzden aralarında 1-2 oy olduğu gerçeğini söylemek zorunda bırakıyorsun.Algıcı dosimosi biliyorsun elendiğini ama oy gelmesin diye algı yapıyorsun hala
Sori ama senin de Beren kesin ikili elemelere kalır demen bir bakıma yanlış algı oluyor Ben de tabii ki nası 2'li elemelere kalsın oy oranı kötü diyebilirim...Yalnız cidden başlarda bu tarz algıları kabul etmiyoruz. Bu yüzden aralarında 1-2 oy olduğu gerçeğini söylemek zorunda bırakıyorsun.
Senden ricam en azından ilk başlarda bu tarz yorumlar yapıp güzelin adını verip oy oranları veya son sıradaki güzel, 2. Sıradaki güzel diye detay verip açık etmemen.
Ben kaç zamandır isim belirtmeden hatta oy sayısını bile yazmadan yüzdelik kısmını yazıp "57 olan atak yapar" gibi yorumlar yazıyorum.
Ne alaka? Daha yarışma başlamadan final turu görürse denildi ki son 2 etkinliğin şampiyonu için bu yorumun yapılması gayet doğal.Sori ama senin de Beren kesin ikili elemelere kalır demen bir bakıma yanlış algı oluyor Ben de tabii ki nası 2'li elemelere kalsın oy oranı kötü diyebilirim...
@MasacREYıl olmuş 2021 hala mı Beren Saat
Yooo 2'li elemelere kesin kalır demen şu anda çok iyi gidiyor algısına yol açar ki Benimki en azından doğru spo seninki yanlış algı soriiii Sen öyle dersen ben de durumu bildiririm....Ne alaka? Daha yarışma başlamadan final turu görürse denildi ki son 2 etkinliğin şampiyonu için bu yorumun yapılması gayet doğal.
Beren bir önceki tur 7 oy geriden gelip bu tura attı kendini.
Bir isim için 2li elemeyi görür demek ile oy oranını ifşa etmek aynı şey değil. Bundan sonra o tarz bir spoi mesajını edit yapacağım.
Bu arada 24 saat bile geçmeden böyle çelişki? Ama dur sen Hadise'ye oy vermeyip düelloya kalmasına sebep olup sonra düellodan çıkması için elinden geleni yapmıştın. Şaşırtmıyorsun
@MasacRE
Oy oranını belirten bir yorum değil. Oyu çok iyi kesin üst tura çıkar demiyorum sonuçta. Daha etkinliğin en başından sonlara kadar hatta yine final olur demişliğimiz var. Şuan sanki Beren 6 oy gerideymişte ben de şuan öndeymiş gibi algı yapmışım demeye getiriyorsun sen ama dengeli bir grup ve durum söz konusu.Yooo 2'li elemelere kesin kalır demen şu anda çok iyi gidiyor algısına yol açar ki Benimki en azından doğru spo seninki yanlış algı soriiii Sen öyle dersen ben de durumu bildiririm....
Oy oranını belirtmesine gerek yok ki Sonuç olarak o mesajı okusam ve oy vermemiş olsam Beren farkı atmış diye yorumlarım.Oy oranını belirten bir yorum değil. Oyu çok iyi kesin üst tura çıkar demiyorum sonuçta. Daha etkinliğin en başından sonlara kadar hatta yine final olur demişliğimiz var. Şuan sanki Beren 6 oy gerideymişte ben de şuan öndeymiş gibi algı yapmışım demeye getiriyorsun sen ama dengeli bir grup ve durum söz konusu.
Kendini çok kaptırma. Diğer 2 isim için yapıp hayal kırıklığı yaşadın.
Hande Erçel için final turu bile zor diyorum hep. Bunu yazarken çok gerideymiş algısı mı oluyor?Oy oranını belirtmesine gerek yok ki Sonuç olarak o mesajı okusam ve oy vermemiş olsam Beren farkı atmış diye yorumlarım.
Asıl sen kendini çok kaptırma dosimosi Merak etme Beren de kazanmaz diğerleri gibi elenir Ama senin istediğin Hande Erçel de kazanamaz....
Seri başları aynı gruba düşemez ki...Şampiyonlar Ligi gibi bir grup olmuş, hepsi insanın içini hoş eder o yüzden bekleyeceğim bu grupta ama ansızın oy da verebilirim belli olmaz
4 tane oy kullanacağımı sanmıyorum ama kullanacak olsam da Tüvana'ya oy vermeyeceğim kesin. Diğerleri muamma şimdilik.
Dosi sana tek cevabım ok okHande Erçel için final turu bile zor diyorum hep. Bunu yazarken çok gerideymiş algısı mı oluyor?
Ben Hande'yi güzel bulmama rağmen yorumlar yapıp aşırı bir destek göstermiyorum. Hande kadar beğendiğim en az 4 kişi daha var daha oylamada. Sen dün hâlâ Beren mi erkenden çöktü deyip bugün kendini kaptıran savunma moduna girmişsen, burada kendini kaptıran sensin. En az 15 oy daha gelir ve şuan grupta zirvede olan isim bile elenebilir. Dengeli sonuçta
Yes. 4. Grup hariç bu ve diğer gruplarda zirve ve son isim hangisi olur kestirmek zor.Dosi sana tek cevabım ok ok
En az 15 oy daha gelir ve şuan grupta zirvede olan isim bile elenebilir. Dengeli sonuçta
Ok ok derken dediğini onaylamadım aslındaYes. 4. Grup hariç bu ve diğer gruplarda zirve ve son isim hangisi olur kestirmek zor.
Oranlara tekrar bak ve dediğime geldi 😉
Senin ok ok ne anlama geliyor biliyorumOk ok derken dediğini onaylamadım aslında
Düşünceni uygulasaydın keşke son 2 etkinliği Beren kazanmıştı. Burdada bir önceki tur tam eleniyor dedik son gün atak yapıp tur atladı. Yeter artık yeni bir isim kazansın. Her sene her sene bu seneyide alırsa artık bu etkinliği yapmaya gerek kalmayacak kazanan hep aynı kişi diye
O bahsettiğim mevzu, eksik demişim. Bir 0 eksik :
Dün başlarda durum farklıydı şimdi farklı gibi gerçekten en rekabetçil grup burası olmuş ve son anlara dek adaya veda eden isim belli olmayacak gibiGaliba bu turunda en heyecanlı grubu bu olacak gibi @Tolstoyevski ? en fazla burayı kontrol ederiz
Şimdilik 58.8 oranında olan güzel elenir diye düşünmüştüm ilk başta. Bakalım öyle olacak mı. Daha 8-10 oy gelebilir ve oy kullanmayan isimlerin tercihleri az çok belli olduğu için hâlâ öyle olma olasılığı varDün başlarda durum farklıydı şimdi farklı gibi gerçekten en rekabetçil grup burası olmuş ve son anlara dek adaya veda eden isim belli olmayacak gibi