HeisenBerg
Favori Üye
Felsefesi hücüm mu? Direkt futbol mu?Favre diyorlar. Dortmund gibi pozitif futbolla özdeşleşmiş takıma karın ağrısı yaşatan adam. Neyse liyakatli sonuçta gelsin.
Topa sahip olmayı seviyor.Felsefesi hücüm mu? Direkt futbol mu?
Benim taktiğim gariptir @HeisenBergTopa sahip olmayı seviyor.
@HeisenBerg normal taktik reise ters.Benim taktiğim gariptir @HeisenBerg
2-1-1@HeisenBerg normal taktik reise ters.
@xdragxx haberi duyduğundaEmre gitmiş galiba, son günlerde gündemden baya uzağım
Fenerbahçe adına hayırlısı olsun. Umarım iyi bir teknik direktör getirilir.
Geçen profil paylaşımı yapmıştı, ilginç açmıştım ben günlerdir forumda olsamda yoktum aslında konsantreli dolanmadım günlerdir gündemdende baya uzağım bu ara
Bu hareketli görseli mi paylaşmıştı.Geçen profil paylaşımı yapmıştı, ilginç açmıştım ben günlerdir forumda olsamda yoktum aslında konsantreli dolanmadım günlerdir gündemdende baya uzağım bu ara
Yok en son güncellemesi diyorum. Kurtulduk vs birşeyler vardı. Şuan hatırlamıyorum Esc ile meşgulken görmüştümBu hareketli görseli mi paylaşmıştı.
Trt teleteks haberinde Löw ile Daliç ismi üzerinde yoğunlaşılmış.Bu sezon deneyimli hoca şaaaart. Ayrıca takımın kaptanı da Mesut Özil'dir. Böyle yıldızlar böyle sorumluluklar alarak kendilerini önemli hissederler. Sahada Özil var kaptan troll Ozan Tufan olmaz şunu da bir düzeltin kardeşim.
Hadi inşallah.Trt teleteks haberinde Löw ile Daliç ismi üzerinde yoğunlaşılmış.
Avatarını değişmek için benim haberimi mi bekliyordun?Hadi inşallah.
Yok senden önce değişitrdim zatenAvatarını değişmek için benim haberimi mi bekliyordun?