Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Favre diyorlar. :D Dortmund gibi pozitif futbolla özdeşleşmiş takıma karın ağrısı yaşatan adam. Neyse liyakatli sonuçta gelsin. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Son düzenleme:
Emre gitmiş galiba, son günlerde gündemden baya uzağım :A
Fenerbahçe adına hayırlısı olsun. Umarım iyi bir teknik direktör getirilir.

• Harika
Bu sezon deneyimli hoca şaaaart. Ayrıca takımın kaptanı da Mesut Özil'dir. Böyle yıldızlar böyle sorumluluklar alarak kendilerini önemli hissederler. Sahada Özil var kaptan troll Ozan Tufan olmaz şunu da bir düzeltin kardeşim.

• Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Bu sezon deneyimli hoca şaaaart. Ayrıca takımın kaptanı da Mesut Özil'dir. Böyle yıldızlar böyle sorumluluklar alarak kendilerini önemli hissederler. Sahada Özil var kaptan troll Ozan Tufan olmaz şunu da bir düzeltin kardeşim.
Trt teleteks haberinde Löw ile Daliç ismi üzerinde yoğunlaşılmış.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
FB taraftarının Vedat diye ağlamasıyla korkutucu derecede bize benzediler. Bir 40 yıl da FB şampiyon olamayacak gibi.

Sanırsın Vedat yıldız bir forvetti de sana düştü sonra performansı damağınızda kaldı. Böyle olsa kesinlikle özlemi anlardım. Vedat'ı zaten FB parlattı. Forvet mi kalmadı dünya üzerinde de bu kadar Vedat özlemi var.

Ulan forma giy çıkar yalama oldu. Emre denen vatandaşla devam edilecek galiba yine çıkarıyoruz formayı.

• Üzücü
1622079082948.png

Real'den ayrılıyormuş. Benim de hayallerim, hülyalarım var.