Damien Duff
Süper Favori Üye
Tesislerinizden Emre ve Volkan gibi adamlar gitmediği sürece kimin geleceği fazla önemli değil.
Teknik direktöre çabuk karar verilmeli, kaybedecek zaman yok.
@xdragxx sana söylüyorum, @HeisenBerg sen anla.Tesislerinizden Emre ve Volkan gibi adamlar gitmediği sürece kimin geleceği fazla önemli değil.
Hissiyat sadece @mesmesoOkan Buruk varken Emre adaylar arasında bile olmaz.
Hasan Şaş ile şampiyon oluyordu GS o gittiğinden beri şampiyon olamıyorlar. Boş muhabbet bu. Volkan evet sorgulanabilir de Emre kadar tecrübeli, farklı futbol iklimleri görmüş, Simeone ve Ancelotti gibi isimlerle çalışmış bir adamı Volkan ile aynı kefeye koyma bence.Tesislerinizden Emre ve Volkan gibi adamlar gitmediği sürece kimin geleceği fazla önemli değil.
Ya Ersun, ya da Alman ekolü başka ihtimal bize uymaz. @xdragxxHasan Şaş ile şampiyon oluyordu GS o gittiğinden beri şampiyon olamıyorlar. Boş muhabbet bu. Volkan evet sorgulanabilir de Emre kadar tecrübeli, farklı futbol iklimleri görmüş, Simeone ve Ancelotti gibi isimlerle çalışmış bir adamı Volkan ile aynı kefeye koyma bence.
Olacakları görüyorum gibiyim, Cocu tarzı bir yabancı hoca gelir, menajerlerin yönlendirmeleriyle transferler yapılır, Kasım'da lige havlu atarız.
Sen sıkıntının tecrübe olduğunu mu sanıyorsun?Hasan Şaş ile şampiyon oluyordu GS o gittiğinden beri şampiyon olamıyorlar. Boş muhabbet bu. Volkan evet sorgulanabilir de Emre kadar tecrübeli, farklı futbol iklimleri görmüş, Simeone ve Ancelotti gibi isimlerle çalışmış bir adamı Volkan ile aynı kefeye koyma bence.
Olacakları görüyor gibiyim, Cocu tarzı bir yabancı hoca gelir, menajerlerin yönlendirmeleriyle transferler yapılır, Kasım'da lige havlu atarız.
Klişe söylemler bunlar. Emre istese karışırdı Erol Bulut'un işine. Erol Bulut'un oynattığı top ile Emre'nin oynattığı arasında gram benzerlik yok nasıl karışmış işine? Karışsa otuz hafta boyunca topu rakibe veren Fenerbahçe mi izlerdik? Yemek istese önceden yerdi zaten birçok fırsat geçmişti eline.Sen sıkıntının tecrübe olduğunu mu sanıyorsun?Hasan Şaş dediğin adam Fatih Terim'in altında çalışıyor. Tabii ki onun dediklerini yapacak. Emre ve Volkan gibi adamlar tek sahip olmak isterler. Önlerine gelecek herkesi ilk anda yemek isteyecekler. Bir sezon boyunca bunu izleyip hala onda ısrarcı olman çok garip.
Löw bile riskli bir tercih olacak çünkü uzun yıllardır kulüp takımı çalıştırmıyor. Löw'ü getirebileceklerini de sanmıyorum. Labbadia veya Dalic gelir ki ikisi de Emre'den riskli hamleler.Ya Ersun, ya da Alman ekolü başka ihtimal bize uymaz. @xdragxx
Başka seçenekte pek kalmıyor gibi..Klişe söylemler bunlar. Emre istese karışırdı Erol Bulut'un işine. Erol Bulut'un oynattığı top ile Emre'nin oynattığı arasında gram benzerlik yok nasıl karışmış işine? Karışsa otuz hafta boyunca topu rakibe veren Fenerbahçe mi izlerdik? Yemek istese önceden yerdi zaten birçok fırsat geçmişti eline.
------
Löw bile riskli bir tercih olacak çünkü uzun yıllardır kulüp takımı çalıştırmıyor. Löw'ü getirebileceklerini de sanmıyorum. Labbadia veya Dalic gelir ki ikisi de Emre'den riskli hamleler.
Benim mesajı atlamış mısın?Bana mı öyle geldi?Mesmeso bir Trabzonlu olarak senden daha iyi analiz etmiş Orçun kusura bakma![]()
Her türlü Avrupa ekolü olur şu cüceden kurtulduk ya yeter.Ya Ersun, ya da Alman ekolü başka ihtimal bize uymaz. @xdragxx
Akıllandım bak görüyor musun? Artık beni orço ile aynı kefeye koymazsan sevinirim. 😡 (Favori emojin)Her türlü Avrupa ekolü olur şu cüceden kurtulduk ya yeter.
Ben sadece başımıza dert olmasını istemiyorum Aykut kocaman gibi İsmail KartalMesmeso bir Trabzonlu olarak senden daha iyi analiz etmiş Orçun kusura bakma![]()
Yeni gelen yabancı gitsin dediğinde hortlatırım bunu.Mesmeso bir Trabzonlu olarak senden daha iyi analiz etmiş Orçun kusura bakma![]()
Ulan Orço ne alakası varYeni gelen yabancı gitsin dediğinde hortlatırım bunu.
Göreceğiz.Ulan Orço ne alakası var
Kötü hoca buldular diye Emre iyi seçenek mi olacak? Emre de olsa bi halt olmazdı zaten derim merak etme![]()
Benim dediğim daha mantıklı @HeisenBergYeni gelen yabancı gitsin dediğinde hortlatırım bunu.