Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Fenerbahçe'de inanılmaz bir çelişki var. Hemen şampiyon olmalıyız deniliyor daha sonra Biglia 35 yaşında neden geliyor deniliyor... Bir sene veya bilemedin iki sene oynayacak şampiyon olmaya bakacaksın işte. Şampiyonluk için hazır oyuncuya ihtiyaç duyulur, Biglia bu sezonun en iyi savunma önü oyun kurucusuydu. Bizde o işi Sosa yapıyor ve Sosa'dan daha iyi bir regista Biglia. Arttırıyorum daha iyi bir futbolcu direkt. Sözleşme de bir yıllık olacakmış zaten. Bu sezonki ofansif/defansif çoğu istatistikte yukarıda Biglia, ligin en iyi orta sahalarından biri. İyi transfer olur bence.

Change.org'da bir operasyon yapmayı düşünüyorum. Takımın adının Fenerbahçe Spor Kulübün'den Emre Bellö Spor Kulübü olmasını istiyorum.
Fenerbahçe tarihinde Emre kadar büyük futbolcu gelmed. Fenerbahçe Emre öncesinde çok küçük bir kulüptü her şeyimizi Emre'ye borçluyuz. Yoğurtçu'daki Alex heykelinin yıkılmasını talep ediyorum ve yerine Emre Bellö heykeli dikilmeli hem de malzemeden tasarruf ederiz malum heykelin boyu 1.65 olsa yeter.
Sonrasında stat turunu da değiştirmek lazım. Stat turunda Emre'nin Gs ile ilgili övgü dolu sözlerini, Gs ile kazandığı kupaları da sergileyelim. Aynı zamanda stat turunun sonunda da 10 kişiden oluşan gruplar birbirlerini yemeye çalışsın böylece Emre Bellö'nün ruh halini de tüm taraftarlar anlasın.

Önümüzdeki sezon senle ben @xdragxx

1622292590209.png

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Emre Belözoğlu görevde kalırsa; Samandıra’da teknik heyet ve sağlık heyeti dahil olmak üzere köklü değişiklikler yapmak istiyor.

fbhaber3_16G51.jpg

• Üzücü
Reactions: 12.Adam