2021 3. Tur | En Favori Güzel - 10. Grup (SON)

Ankette yer alan hangi 3 güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bulurum ki :A Hazal Kaya'dan güzel birini bulmam için apartmandan çıkıp çevremde 3-4 kadın görmem yeterli. Çünkü güzel dedim de az bile söylemişim güzel değil ortalama bir tip. Hatta bazı halleri 10 üzerinden 4 falan :A
Aynen aynen. Onu finale taşıyanlar senin kadar güzellikten anlamıyorlar. Haklısın👍

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Öyle maalesef demek ki :A Final olmazzzz çeyrek final belki :A
Bu sene farklı isimler ön planda olur zaten. Hazal bir süredir ekranlarda değil ama ilerleyecektir elbette baya. Serenay 2017'de finalist olmuştu. Şuan ekranlarda değil diye düelloya kalma gibi bir durumu oldu.
Forum izlediği dizilere göre oyluyor

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bu sene farklı isimler ön planda olur zaten. Hazal bir süredir ekranlarda değil ama ilerleyecektir elbette baya. Serenay 2017'de finalist olmuştu. Şuan ekranlarda değil diye düelloya kalma gibi bir durumu oldu.
Forum izlediği dizilere göre oyluyor
İşte bence de bu yanlış :A Ben öyle olsa Mucize Doktor'daki Nazlı'ya her tur oy verirdim mesela.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Diyorum ya sen farklısın. En objektif sensin 🤗
Barney Stinson Flirting GIF

• Güldürdün
Sedef doğal hali ile paylaşıyor hep :A
3lü gruplarda Instagram dışı bakarım artık biraz boydan ve süslenmiş olarak :A @Tolstoyevski
Doğal hali daha iyi aslında hatta bu fotoğrafını ben seviyorum. :A Ama forum ahalisi için dedim. :A

Bana danışabilirsin fotoğraf konusunda. :A Gerçi pek de girmiyorum artık ama. :A

• Güldürdün
Doğal hali daha iyi aslında hatta bu fotoğrafını ben seviyorum. :A Ama forum ahalisi için dedim. :A

Bana danışabilirsin fotoğraf konusunda. :A Gerçi pek de girmiyorum artık ama. :A
Seni bulamıyoruz gerçekten :A Twitter'da son yazımda havada kalmıştı (önemsiz, sana hatırlatıcı bir detay sadece)
Artık bizim insafımıza kaldın :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Tüm gruplar için oylarımı kullandım. :A @Dosi @MasacRE

Birkaç istisna dışında hemen hemen hepsinde beklediğim şekilde çıkmış sonuçlar ancak bu grupta neler olduğuna ve nasıl buraya varıldığına hiç anlam veremedim açık konuşmak gerekirse. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Tüm gruplar için oylarımı kullandım. :A @Dosi @MasacRE

Birkaç istisna dışında hemen hemen hepsinde beklediğim şekilde çıkmış sonuçlar ancak bu grupta neler olduğuna ve nasıl buraya varıldığına hiç anlam veremedim açık konuşmak gerekirse. :A
7. Grup beklediğim gibi olmuş :A senden başka oy kullanan olmazsa gece bir düello konusu gelir o konu nedeni ile :A artık ona yetişirmisin bilmem. Düello süreleri kısa sürüyor :A diğer tarflarda da eşitlik sağladınmı bilmiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...