bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Hazal Kaya 2019 finalistimizdi. Yadırgamaman gerekirSedef Avcı, diğerlerinin buraya kadar gelmesi enteresan olmuş.
Öykü Karayel dizisi nedeni ile buralara kadar geldi diye düşünüyorum.Hazal Kaya
Öykü Karayel
Sedef Avcı
Şevval Sam, dizisi sayesinde buralara gelmiş diye yorumladım...
Öykü Karayel gayet güzel bir kadın bence ve gruptan çıkmayı hak ediyorÖykü Karayel dizisi nedeni ile buralara kadar geldi diye düşünüyorum.
Aynısı Şevval Sam içinde geçerli. Yaşına rağmen çok iyiÖykü Karayel gayet güzel bir kadın bence ve gruptan çıkmayı hak ediyor
Nee Hazal Kaya finalist mi olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuHazal Kaya 2019 finalistimizdi. Yadırgamaman gerekir
Öykü Karayel ise en son elenme eşiğindeydi ama düello ile geldi. Diğerleride demek ki kolay gruplara düştü
Zevkler ve renkler...Aynısı Şevval Sam içinde geçerli. Yaşına rağmen çok iyi
Beren Saat ile olmuştu ve 1 oy ile elenmişti. Çok üzülmüştüm bu duruma. Senle bu mevzuyu konuşmuştuk aslındaNee Hazal Kaya finalist mi olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yahu ikisi de hak etmiyoooooor. Allah'ım niye böyle fanatiklik yapıyorsunuzBeren Saat ile olmuştu ve 1 oy ile elenmişti. Çok üzülmüştüm bu duruma. Senle bu mevzuyu konuşmuştuk aslında
O aralar Bizim Hikaye dizisi vardı. Onunda etkisi olabilir
Edit: 2012 senesinde de finalist olmuş.
------
- 2012: Tuba Büyüküstün - Hazal Kaya- Ezgi Asaroğlu (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
- 2013: Tuba Büyüküstün - Sıla (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
- 2017: Beren Saat - Serenay Sarıkaya (Kazanan: Beren Saat)
- 2019: Beren Saat - Hazal Kaya (Kazanan Beren Saat)
Kim hakediyor? Mine Tugay?Yahu ikisi de hak etmiyoooooor. Allah'ım niye böyle fanatiklik yapıyorsunuz
Yahu objektif ol dosimosi Hazal Kaya nasıl en güzel olabilir ya da ikinci? Mine Tugay olabilir amaKim hakediyor? Mine Tugay?
Sen çok objektifsin maşallahYahu objektif ol dosimosi Hazal Kaya nasıl en güzel olabilir ya da ikinci? Mine Tugay olabilir ama
Yahu Hazal Kaya ok güzel de en güzel falan yapma etme Beren desen son 5 senedir çöktüSen çok objektifsin maşallah
Bir yere varamayız. Boşuna tartışmayalım. Finalde göreceğiz halkın seçimini. Ne Beren ne Mine olsun ama ikisi olursa Beren tabiki
Bende 30 saniyede Mine Tugay'dan daha güzelini bulurumYahu Hazal Kaya ok güzel de en güzel falan yapma etme Beren desen son 5 senedir çöktü
Sokağa çıkayım 1 dakika içinde Hazal Kaya'dan güzelini 2 dakka içinde Beren'den güzelini bulmazsam nickimi istediğin şey yaparım
Ok bulursunBende 30 saniyede Mine Tugay'dan daha güzelini bulurum
Çoğunluğun dediği olacak. Demokrasi
Senin bulmaların gibiOk bulursun
Ben bulurum ki Hazal Kaya'dan güzel birini bulmam için apartmandan çıkıp çevremde 3-4 kadın görmem yeterli. Çünkü güzel dedim de az bile söylemişim güzel değil ortalama bir tip. Hatta bazı halleri 10 üzerinden 4 falanSenin bulmaların gibi