2021 3. Tur | En Favori Güzel - 10. Grup (SON)

Ankette yer alan hangi 3 güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oylarımı kullandım.

Ben ilk 5'imi açıkladım. + olarak sadece Bensu Soral'ı alırım listeye. Şuraya 3 kişi değilde 5 kişi söyleseydik çok farklı bir sonuç çıkardı bendekilerle. :D :D
Benim şu bu kesin favori dediğim yok ama gıcık kaptığım çok :A bakalım kaçı bu turu geçecek. Şimdilik hepsi gibi :A

@Tolstoyevski 'nin kafasında da var o :A
Mine Tugay, Serenay Sarıkaya, Melis Sezen ve Beren Saat olmasında kim olursa olsun :A (Beren Saat'i seviyorum, sadece sıra başkasının olsun :A)
İkili çıkarsa sanırım Alina'nın Rusya kökenli olması ve güzel yabancı dil konuşması oylamam için bir adım önde olduracak sanırım. Ama bakalım ne olacak. Kıyamıyorum şuan. O gün gelirse bakarız.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İkili çıkarsa sanırım Alina'nın Rusya kökenli olması ve güzel yabancı dil konuşması oylamam için bir adım önde olduracak sanırım. Ama bakalım ne olacak. Kıyamıyorum şuan. O gün gelirse bakarız.
Oooo sen baya kapsamlı düşünüp oylayacaksın :A benim içinde şuan Alina bir adım önde. Bakalım. Ozaman fikirler değişebilir. Final zamanı bir kaç foto atacağız

Oooo sen baya kapsamlı düşünüp oylayacaksın :A benim içinde şuan Alina bir adım önde. Bakalım. Ozaman fikirler değişebilir. Final zamanı bir kaç foto atacağız
Eeee final olacak. Olsun o kadar. :F :Z. Şu listeye benden başka Fatma Tezcan yazan olmadı bir tek ona üzüldüm. :(

Aşırı zayıf grup. Kötünün iyisi Öykü dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...