Mine Tugay > Hazal Kaya > Hande ErçelMaşallah oy attığım herkes de güzeldi. Yalnız Hande Reçel'e oy atan, Mine Tugay'ın Hazal Kaya'dan güzel olduğunu iddia edenlerin ters olduğu doğrudur.
Hazal Kaya > Mine TugayMine Tugay > Hazal Kaya > Hande Erçel
Hazal Kaya > Mine Tugay
Hande Reçel dahil edilmeyi bile hak etmiyor. Neyse güzellik algına göre Hazal'dan iyi demen bile bir şans.
Cevabımı bu adamla almam yine ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.
Ben ilk 5'imi açıkladım. + olarak sadece Bensu Soral'ı alırım listeye. Şuraya 3 kişi değilde 5 kişi söyleseydik çok farklı bir sonuç çıkardı bendekilerle.Hazal'ı es geçmen şaşırttı
Benim şu bu kesin favori dediğim yok ama gıcık kaptığım çok bakalım kaçı bu turu geçecek. Şimdilik hepsi gibiBen ilk 5'imi açıkladım. + olarak sadece Bensu Soral'ı alırım listeye. Şuraya 3 kişi değilde 5 kişi söyleseydik çok farklı bir sonuç çıkardı bendekilerle.
Ben ALİNA ve AFRA finali yaptım bile kafamda.Benim şu bu kesin favori dediğim yok ama gıcık kaptığım çok bakalım kaçı bu turu geçecek. Şimdilik hepsi gibi
@Tolstoyevski 'nin kafasında da var oBen ALİNA ve AFRA finali yaptım bile kafamda.
İkili çıkarsa sanırım Alina'nın Rusya kökenli olması ve güzel yabancı dil konuşması oylamam için bir adım önde olduracak sanırım. Ama bakalım ne olacak. Kıyamıyorum şuan. O gün gelirse bakarız.@Tolstoyevski 'nin kafasında da var o
Mine Tugay, Serenay Sarıkaya, Melis Sezen ve Beren Saat olmasında kim olursa olsun (Beren Saat'i seviyorum, sadece sıra başkasının olsun )
Oooo sen baya kapsamlı düşünüp oylayacaksın benim içinde şuan Alina bir adım önde. Bakalım. Ozaman fikirler değişebilir. Final zamanı bir kaç foto atacağızİkili çıkarsa sanırım Alina'nın Rusya kökenli olması ve güzel yabancı dil konuşması oylamam için bir adım önde olduracak sanırım. Ama bakalım ne olacak. Kıyamıyorum şuan. O gün gelirse bakarız.
Eeee final olacak. Olsun o kadar. . Şu listeye benden başka Fatma Tezcan yazan olmadı bir tek ona üzüldüm.Oooo sen baya kapsamlı düşünüp oylayacaksın benim içinde şuan Alina bir adım önde. Bakalım. Ozaman fikirler değişebilir. Final zamanı bir kaç foto atacağız
İlk tur elendi ama kaç oy geldi bilmiyorum. Vardı galibaEeee final olacak. Olsun o kadar. . Şu listeye benden başka Fatma Tezcan yazan olmadı bir tek ona üzüldüm.