2021 3. Tur | En Favori Güzel - 10. Grup (SON)

Ankette yer alan hangi 3 güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7. Grup beklediğim gibi olmuş :A senden başka oy kullanan olmazsa gece bir düello konusu gelir o konu nedeni ile :A artık ona yetişirmisin bilmem. Düello süreleri kısa sürüyor :A diğer tarflarda da eşitlik sağladınmı bilmiyorum :A
İstisnadan kastım tam olarak o gruptu zaten. :A Yarışmacıların güncel popülerlikleri bu tarz etkinlikleri etkiliyor bence, durum biraz ondan kaynaklı geldi bana. Tabii aynı zamanda zevkler ve renkler meselesi de var. :A

Denk gelirse kullanırım artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İstisnadan kastım tam olarak o gruptu zaten. :A Yarışmacıların güncel popülerlikleri bu tarz etkinlikleri etkiliyor bence, durum biraz ondan kaynaklı geldi bana. Tabii aynı zamanda zevkler ve renkler meselesi de var. :A

Denk gelirse kullanırım artık. :A
Orası kesin. Benimde gıcık kaptığım bazı isimler üyelerin sevdikleri projelerde yer aldıkları için abartılıyorlar misal :A
O grupta en sevindiğim elenmesi garanti olan kişi :A daha gıcık kaptığım 1 isim daha var. Diğerlerinde de 1. olmasın istediğim ama sevdiğim bir isim var. Başka kim kazanırsa önemli değil :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Hazal Kaya'ya kocaman bir maşallah, geçen tur hak edemediğini burada almış :Z

Oylama kapandığı için bir sıkıntı olmaz diye düşündüm, yasaksa çok özür diliyorum :A

Seni bulamıyoruz gerçekten :A Twitter'da son yazımda havada kalmıştı (önemsiz, sana hatırlatıcı bir detay sadece)
Artık bizim insafımıza kaldın :A
Havada kalmamıştı aslında ya onu sonradan görmüştüm açtım diye yazacaktım ama forumda açtığımı görmüşsündür diye düşünmüştüm zaten. :A

Şu sıralar sosyal medya ile olan bağımı bayağı aza indirdim ondan göremiyorsun baksana foruma bile doğru düzgün girmiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...