Şükür tanıyorsunAli Osman yani kısaca Alos diyoruz.
İkinci mesajın çok iyi.
Sağol
Şükür tanıyorsunAli Osman yani kısaca Alos diyoruz.
İkinci mesajın çok iyi.
Ay sonunda, sonunda... Anasına da benziyor sanki, güzel seçim yapmışlar. @Dosiİlayda Çevik üç sezondur perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan dizinin 98.bölümüne Şermin Yaman'ın kızı, Demir Yaman'ın kuzeni Betül karakteriyle dâhil oluyor.3 sezondur adı her aile krizinde geçen, özellikle ilk iki sezonda Şermin ve Sabahattin'in boşanmalarında uzakta da olsa etkisi büyük olan Betül, babaevine dönüyor!
@Yiğitt @Dosi @EmreCan
Adı o kadar geçmiş, ama daha yeni mi geliyor? 😱 Neden bu kadar beklettiler acaba?Ay sonunda, sonunda... Anasına da benziyor sanki, güzel seçim yapmışlar. @Dosi
İlk sezondan beri adı geçti o kadar, @Forumdash ile bekliyorduk ne zamana gelir diye şimdiye gelmiş.Adı o kadar geçmiş, ama daha yeni mi geliyor? 😱 Neden bu kadar beklettiler acaba?
kalbin temizmişAy sonunda, sonunda... Anasına da benziyor sanki, güzel seçim yapmışlar. @Dosi
Diziyi bıraktık sonra geliyorAy sonunda, sonunda... Anasına da benziyor sanki, güzel seçim yapmışlar. @Dosi
dönem karakteri yakışacaktır
Biliyordum çok güzel duruyor 😍
ulan bu tip ne böyle ya besleme gibi olmuşİlayda Çevik üç sezondur perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan dizinin 98.bölümüne Şermin Yaman'ın kızı, Demir Yaman'ın kuzeni Betül karakteriyle dâhil oluyor.
3 sezondur adı her aile krizinde geçen, özellikle ilk iki sezonda Şermin ve Sabahattin'in boşanmalarında uzakta da olsa etkisi büyük olan Betül, babaevine dönüyor!
@Yiğitt @Dosi @EmreCan
Güzel olmuş, ben sevdim.ulan bu tip ne böyle ya besleme gibi olmuş
İlayda Çevik üç sezondur perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan dizinin 98.bölümüne Şermin Yaman'ın kızı, Demir Yaman'ın kuzeni Betül karakteriyle dâhil oluyor.
3 sezondur adı her aile krizinde geçen, özellikle ilk iki sezonda Şermin ve Sabahattin'in boşanmalarında uzakta da olsa etkisi büyük olan Betül, babaevine dönüyor!
@Yiğitt @Dosi @EmreCan
Sen diziyi izliyor muydun? 😱Bu karakterden umudumu kesmiştim gelmeyecek diyordum
Sen diziyi izliyor muydun? 😱
İlk sezonda bahsedip, bu sezonun sonunda getirmeleri çok saçma.İlk sezonun yarısını izlemiştim ben ordan biliyorum bu karakteri ben
İlk sezonda bahsedip, bu sezonun sonunda getirmeleri çok saçma.