İlayda Çevik 'Bir Zamanlar Çukurova' Kadrosunda! | ATV

İlayda Çevik üç sezondur perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan dizinin 98.bölümüne Şermin Yaman'ın kızı, Demir Yaman'ın kuzeni Betül karakteriyle dâhil oluyor.

3 sezondur adı her aile krizinde geçen, özellikle ilk iki sezonda Şermin ve Sabahattin'in boşanmalarında uzakta da olsa etkisi büyük olan Betül, babaevine dönüyor!

1365

@Yiğitt @Dosi @EmreCan

İlayda Çevik üç sezondur perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan dizinin 98.bölümüne Şermin Yaman'ın kızı, Demir Yaman'ın kuzeni Betül karakteriyle dâhil oluyor.3 sezondur adı her aile krizinde geçen, özellikle ilk iki sezonda Şermin ve Sabahattin'in boşanmalarında uzakta da olsa etkisi büyük olan Betül, babaevine dönüyor!

1365

@Yiğitt @Dosi @EmreCan
Ay sonunda, sonunda... Anasına da benziyor sanki, güzel seçim yapmışlar. :A @Dosi

Ay sonunda, sonunda... Anasına da benziyor sanki, güzel seçim yapmışlar. :A @Dosi
Diziyi bıraktık sonra geliyor :A :A
Saçlarını anası gibi kestirmiş. Saç renginden kaybediyor ama babaya çekmiştir o kısımda :A okudum karakterini. Bu da ortalık karıştıracak biri olacak :A

İlayda Çevik üç sezondur perşembe gecelerinin zirvesinde yer alan dizinin 98.bölümüne Şermin Yaman'ın kızı, Demir Yaman'ın kuzeni Betül karakteriyle dâhil oluyor.

3 sezondur adı her aile krizinde geçen, özellikle ilk iki sezonda Şermin ve Sabahattin'in boşanmalarında uzakta da olsa etkisi büyük olan Betül, babaevine dönüyor!

1365

@Yiğitt @Dosi @EmreCan
ulan bu tip ne böyle ya besleme gibi olmuş :F

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy

1365

@Yiğitt @Dosi @EmreCan

Bu karakterden umudumu kesmiştim gelmeyecek diyordum :D

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy