İlayda Çevik 'Bir Zamanlar Çukurova' Kadrosunda! | ATV

Lan atv şu kızın peşini bırak artık 😁😁😁
Ağzından enstrüman sesi çıkaran ablamız :F :F
Onu izlediğini bilmiyordum ama başrollere olan fanlığından anlamam gerekirdi. :A

Aslında orada oynadığı karakter dolayısıyla itici geliyor, belki de sevebileceğim bir isimdir ama izlediğim dizilerde oynayacağını sanmıyorum. :A
Aklıma şimdi geldi. :A Bu karakter için daha önce Bahar Şahin'e teklif gitmişti, yapım şirketi neden birbirine bu kadar benzemeyen birine teklif götürdü acaba. :A

• İlginç
  • Sinir Bozucu
Reactions: NES and slhttnmtl
Aklıma şimdi geldi. :A Bu karakter için daha önce Bahar Şahin'e teklif gitmişti, yapım şirketi neden birbirine bu kadar benzemeyen birine teklif götürdü acaba. :A
Bilmiyorum ama burada bildiğim tek şey Bahar Şahin'in teklifi kabul etmediği için ona olan sevgimin kat be kat arttığı. :A

Bilmiyorum ama burada bildiğim tek şey Bahar Şahin'in teklifi kabul etmediği için ona olan sevgimin kat be kat arttığı. :A
Aslında kabul etse güzel olurdu diye düşünüyorum, ama yeni dizilerde yer almak istemiş ve en doğrusunu yapmış. :A Ozan ve Berker'in ardından Furkan ile de çok güzel olurdular. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Aslında kabul etse güzel olurdu diye düşünüyorum, ama yeni dizilerde yer almak istemiş ve en doğrusunu yapmış. :A Ozan ve Berker'in ardından Furkan ile de çok güzel olurdular. :bhr:
Furkan ona büyük gelir. :A Bu arada yeni dizilerde rol alması da mantıklı, 100. bölüme dayanacak yorgun bir dizi ve karşısına 2 tane daha iddialı rakip gelse gerilerde bile kalabilir. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy