2021 2.Tur | Düello | Hilal Altınbilek ⚔️ Eda Ece ⚔️ Öykü Karayel (2 Oy Hakkınız Var)

Hangi 2 (İKİ) güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eda Ece olacaktı tabii ki ama çok da bir şeyi değiştirmeyecekmiş ona vereceğim oy, o yüzden senden tekrar oy kullanmak için ricada bulunmadım. :A
3lü düello olduğu için oylamana müsade etmezdim :A sonucu görüp 1 oy daha vermek zaten olmazdı :A

En güzel estetik yaptıranı seçiyoruz bu etkinlikte, hala anlayamadın. :A

Öykü Karayel 》 Eda Ece + Hilal Altınbilek
Böyle bir yorum yaptığına göre durumun gerçekten vahim. Zaten Farah'a çirkin deyip Ezgi ve Merve'ye güzel demenden belliydi de yaptığın yorumlar durumun vehametini gitgide arttırıyor. :A

Oy verdiklerinin yarısından çoğu estetikliyken hala estetik üzerinden gidebilmene şaşırıyorum. Kendinle çelişme konusunda cidden herkesi geçtin. :A Hayır bir de Eda Ece buradaki en doğal güzelken böyle bir yorum yapıyorsun. Çocukluk resmine bakarak bile doğal güzel olduğunu anlayabilirsin. :A

1621326359523.png

Öykü Karayel aralarında net bir şekilde en az güzel kadın bu arada. Oy verenlerin sırf sevdiği dizilerde oynadığı için oy verdiğine eminim. :A

Kendisi Kuzey Güney'in de en az güzel kadın oyuncusuydu zaten. Zeynep, Simay, Banu gibi karakterler varken herkesin donuk Cemre'ye aşık olmasını saçma bulmuşumdur her zaman. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...