Olay neNisa Bölükbaşı’ndan özür diliyorum, geçe sene kendisine haksızlık etmişiz...
Olay neNisa Bölükbaşı’ndan özür diliyorum, geçe sene kendisine haksızlık etmişiz...
Nankör Nisa Bölükbaşı>TikTokçu Ayşe Yüksel...Olay ne![]()
Ha daha kötü biri geldi demeye getiriyorsunNankör Nisa Bölükbaşı>TikTokçu Ayşe Yüksel...
İsmail'in o dediğin olayları olmasaydı da yükselirdi. Son bir iki haftadır performansı %75 ve üzeri gidiyor, Poyraz'ın ise %25-30'larda.Beni Dora ile mevzuları ilgilendirmiyor.Dora da Aleynalar da inşallah tez vakitte elenir.
Dün orada Poyraz'la Batu tartışırken bile o iki sinsi 'ama ne güzel kazandık', 'Poyraz Dora olmuş', 'senin potaya çıkman çok batmış', 'demek ki önceden potaya çıkacak kadar değerli biri yokmuş' bilmem ne diye iyice dolduruşa getirdiler.Merve'nin söylediğinde hiçbir şey yoktu bu gözler 2018 All-Star'da Nagihan'ın sözlerini gördü.
Bu senekiler her şeye alınıyor.
Poyraz'ın ağzına mı bakıyorlar. 😱 Kırmızılar Batuhan'ın ağzına bakmıyorlar sanki.Otelde anlaşma yapan İsmail, geldikleri gibi yaverliğe soyunan iki Aleyna.
Hepsi Batuhan'ın ağzına bakıyor asıl.
O sinsi dörtlü Berkuş'u da kendilerine benzetecek diye korkuyorum.ss
SMS konusunda fikrimi söyledim zaten ellerinde patlayacak yüksek ihtimalle ama bence ama şu an kim olsa aynısını yapardı. Yani her sene Survivor'da böyle takım korumak için yapılan hamleler görüyoruz.
Evet İsmail her hafta ayrı bir olayla mağdur olduğu için smsleri arttı haklısın. Nişanlısı olayı, zenne olayı, her türlü olayda kendini mağdur yaratmayı başardı.
Bu sezonun en büyük smsini alan isim Yiğit Poyraz'dır, net. Kitlesi ve aldığı oylar ile bunu gösterdi. Öyle ki sezon başından beri en büyük şampiyon adayı olduğu için her hafta birilerinin mağduriyeti oldu ve 1. çıkarılması sağlandı. Aleyna K ve Steven olayları resmen Acun, panorama masaları ve Acunmedya sayesinde birincilikle sonuçlandı.
Survivor ne zamandan beri 1-2 haftadan ibaret oldu? Poyraz 1-2 haftadır kötü çünkü 20 gün parkurdan uzak kaldı, sakatlıktan yeni döndü. Kendini çok zorlamıyordu başlarda ama yavaş yavaş açılıyor.İsmail'in o dediğin olayları olmasaydı da yükselirdi. Son bir iki haftadır performansı %75 ve üzeri gidiyor, Poyraz'ın ise %25-30'larda.
Bakalım ne kadar açılacak bundan sonra. Artık şampiyonluk rüyasında görür.Survivor ne zamandan beri 1-2 haftadan ibaret oldu? Poyraz 1-2 haftadır kötü çünkü 20 gün parkurdan uzak kaldı, sakatlıktan yeni döndü. Kendini çok zorlamıyordu başlarda ama yavaş yavaş açılıyor.
Sen sanki seviyordun Poyraz'ı yanlış mı hatırlıyorum. 😱 Ne ara böyle rüyasında görür moduna geldin.Bakalım ne kadar açılacak bundan sonra. Artık şampiyonluk rüyasında görür.
Poyraz'ın tribünlere oynadığını görmüş demek kiSen sanki seviyordun Poyraz'ı yanlış mı hatırlıyorum. 😱 Ne ara böyle rüyasında görür moduna geldin.![]()
Çok yüksek egolu ve ben herşeyi bilirim diyen insanlar beni itiyor.Sen sanki seviyordun Poyraz'ı yanlış mı hatırlıyorum. 😱 Ne ara böyle rüyasında görür moduna geldin.![]()
Yok artık. 😱 Kimi destekliyorsun peki?Çok yüksek egolu ve ben herşeyi bilirim diyen insanlar beni itiyor.
İsmail BalabanYok artık. 😱 Kimi destekliyorsun peki?
Ben birincileri açıklanırken açtımMavi takımı hayretler içerisinde izliyorum.![]()
Dora veya Sergen’e bye bye diyoruzBen birincileri açıklanırken açtım
Maviler direk otomatik olması iyi oldu. Poyraz buna bile itiraz ettiönce kırmızılar aday göstermeliydi dedi
![]()
Açıkçası Sergen gitsin isterimDora veya Sergen’e bye bye diyoruz![]()
Sergen ne kadar değişse de oradaki hiç kimsenin Dora’dan önce gitmesini istememAçıkçası Sergen gitsin isterim
Bu arada Batuhan'ın kendini aday yapması çok olay olmuştu ama Melis zamanı 2 oyunuda kaybeden kendileriydi ve Melis 2. Dokunulmazlık sonrası İsmail birinci olunca aday olmuştu. Yani Batuhan kendi içinde olan bir konseyde bunu yapmak zorunda değildi. Eğer öyle bir durum olsaydı bu kez kendi takımında hırs yapmış vs denilirdiiki olay arasındaki farkı unutuyorlar.
Bir sürü linç yazıları görürdükSergen ne kadar değişse de oradaki hiç kimsenin Dora’dan önce gitmesini istemem
Batuhan, Melis’i korumak için Merve’nin ismini söyleyince de takımın en iyi kadınını harcadı derlerdi.![]()
Gitmez herhalde ya, eğer Dora Batuhan’dan daha fazla oy aldıysa yazıklar olsun.Bir sürü linç yazıları görürdük
Ya giden Batuhan olursa![]()
![]()