Başkasını kast etme ihtimali çok yüksek.
Başkasını kast etme ihtimali çok yüksek.
Kaybetmişiz. Hiç hevesim kalmadı bakmayaBölümü izledin mi tartışacak çok şey var.![]()
Aleyna Çalışkan olsaydı Ç. diye belirtirdi diye düşünüyorum.Başkasını kast etme ihtimali çok yüksek.![]()
Yok yok o manada değil, başka bir şey yazacağına Aleyna yazmış da olabilir, ne de olsa yapmayacağı şey değil.Aleyna Çalışkan olsaydı Ç. diye belirtirdi ye düşünüyorum.![]()
Olsun konsey kısmı çok zevkliydi, Merve o kadar başarı gösterdi ama bir lafıyla hepsini gölgeledi. İzlemen gerek.Kaybetmişiz. Hiç hevesim kalmadı bakmaya![]()
Ha tamam anladım.Yok yok o manada değil, başka bir şey yazacağına Aleyna yazmış da olabilir, ne de olsa yapmayacağı şey değil.![]()
Yediği linçleri okudumOlsun konsey kısmı çok zevkliydi, Merve o kadar başarı gösterdi ama bir lafıyla hepsini gölgeledi. İzlemen gerek.
------
Ha tamam anladım.Ama öyle bir ihtimal yok önceki birkaç tweetinde de desteklediğini belli etmişti. Sadece hiç böyle oy istememişti ona şaşırdım.
![]()
Yarına kaybederlerse Aleyna Ç gider.Batuhan yiğitlik gösterdi...kendini yazdırdı potaya girdi
Yarına kaybederlerse suratlarını merak ediyorum.
Poyraz’ın “bye bye” lafına alınıp bunu söylemesi, üstelik bunu farklı bir takımda yapması baya ironik...Yediği linçleri okudum![]()
Performansın şampiyonluk için yeterli olmadığını anlayamamış bazıları daha![]()
Onlar resmen fazla coştular. Herşey bir dokunulmazlık kaybetmeye bakarPoyraz’ın “bye bye” lafına alınıp bunu söylemesi, üstelik bunu farklı bir takımda yapması baya ironik...
Aleyna kazanınca Ayşe ve Merve kadar çirkefleşmiyor en azından. Şerefiyle benche gidiyor.![]()
Dora gitsin bir önce, sıra onlara da gelir.Onlar resmen fazla coştular. Herşey bir dokunulmazlık kaybetmeye bakar
------
Gerçi orda kadınların adı söylememez
Sergen gitse daha sevinirim galibaDora gitsin bir önce, sıra onlara da gelir.![]()
Yazıklar olsun Demet. Geçen sene de ağlak bireyi desteklenmişti.
Konseyi izlesen eminim Dora derdin.Sergen gitse daha sevinirim galiba![]()
![]()
Senle hiçbir şekilde ortak paydada buluşamayacağız sanırım, artık ümidimi kestim...Yazıklar olsun Demet. Geçen sene de ağlak bireyi desteklenmişti.
Demet Akalın şarkısını dinlemek yok artık.
Yarına bakayım ozaman. Geç yüklenirKonseyi izlesen eminim Dora derdin.
------
Senle hiçbir şekilde ortak paydada buluşamayacağız sanırım, artık ümidimi kestim...
Batuhan’ın Merve’ye söylediği “Takım değiştirirken forma değiştireni gördüm de karakter değiştireni ilk defa görüyorum” cümlesi... Her geçen gün daha çok ısınıyorum Batuhan’a.Yarına bakayım ozaman. Geç yüklenir
Fragmanda da neftretlikti![]()
Kendini yazdırtmasa korkak, yazdırtsa şov deniliyorBatuhan’ın Merve’ye söylediği “Takım değiştirirken forma değiştireni gördüm de karakter değiştireni ilk defa görüyorum” cümlesi... Her geçen gün daha çok ısınıyorum Batuhan’a.Konseyde kendi ismini yazdırması da güzeldi.
![]()
YaaaaaKAZANDIKKK!!!! @Dosi
Dora=Bozuk SaatAynen öyle düşünüyorlardı. Ve o oyunda atışlarda Aleyna’nın 3-4 kez potanın içinden çıktı top, ona rağmen kazandı.
Dora’nın 2/2 yaptığı Ayşe’nin 0/3 çektiği garip bir gündü.![]()