Emre Ozansoy
Moderatör
İsminden dolayı gıcığım.Bence çarpıtma sen olayı gel direk bu Merve den nefret ediyorum de 😉
İsminden dolayı gıcığım.Bence çarpıtma sen olayı gel direk bu Merve den nefret ediyorum de 😉
O kim ki onu kıskanayım.
Yok sevmediğini biliyorum; başka biri var mı işte soruyorumMerve’yi sevmediğim için diss attım, başarısına lafım yok.
Bu bölümden önce bire birlerde Aleyna Merve’den üstündü. Galibiyet sayısı olarak şimdi arada sadece 2 fark var, yani “tartışmaya kapalı” ifadesi yanlış.Yok sevmediğini biliyorum; başka biri var mı işte soruyorum![]()
![]()
![]()
Bu bölümden önce bire birlerde Aleyna Merve’den üstündü. Galibiyet sayısı olarak arada sadece 2 fark var, yani “tartışmaya kapalı” ifadesi yanlış.![]()
İkisi arasındaki yarışlardan bahsediyorum.Kadın elemesi varsa Aleyna Çalışkan çıkar.
Erkek elemesi varsa Berkay çıkar.
------
Bebişim neyden bashediyorsun![]()
![]()
![]()
Evet; Ayşeye göre Merveyi en zorlayan kadın Aleyna. Ama okadar İsotcum 😎
Senle sezon başında çok iyiydik, ne oldu abi yine bize?Evet; Ayşeye göre Merveyi en zorlayan kadın Aleyna. Ama okadar İsotcum 😎
------
Dora herşeyi bilerek yapıyor ama bu İsmailin yükselmeleri beni yoruyor.
Her sene aynı isimlerle buluşamayız ki İsotum. Neticede bu bir yarışma.Senle sezon başında çok iyiydik, ne oldu abi yine bize?![]()
Dora hak etti...Her sene aynı isimlerle buluşamayız ki İsotum. Neticede bu bir yarışma.
Gönüller bir olsun
------
Acun geçmişte veremediği ayarı bu yayında veriyor Doraya.
Hiç dikkat etmemiştim ben yine gözünden kaçmamış
Yine tesadüf olduHiç dikkat etmemiştim ben yine gözünden kaçmamış![]()
Bölümü izledin mi tartışacak çok şey var.Yine tesadüf oldu
Bakalım ben kendi 66.666 zamanı bakacakmıyım![]()