Binnur Kaya aslında güzel ama çok zayıfladı gibi geliyor bana, arasını bulsa daha güzel olacak.Binnur Kaya güzel, Seray Kaya çirkin.
Bu arada akraba falan olmuyor değil mi?![]()
Ne bileyim çok daha iddialı isimler gelebilirdiNiye şaşırttım, kimleri bekliyordun veya beklemiyordun benden
Sen beğenmedin galiba karaladıklarını
Benim önerdiklerim arasında bir tek Damla Survivor ünlüsü olduğu için pek oy alamayacaktır ama onun dışındakiler gayet oy potansiyeli olan isimler![]()
O Simge diyecek ve sende Simge istedinBen @dreamy yerine oy kullanabilirim. Onun bir oyunu çalmak istiyorum.![]()
Yeri gelmişken söyleyeyim, benim uğurlu sayım 4.Ne bileyim çok daha iddialı isimler gelebilirdi
@Tolstoyevski Meryem Uzerli yer alsın diye önerisi olan Özgü Namal'dan vazgeçmek istiyorilk turda 3-5 yorum alacak isimler olup iddialı isimler olmazsa üzücü olur
![]()
Yahu 100 limiti doluyor ve Özgü Namal'ı sileceğiz bu yüzden. Sen hâlâ fazladan isim derdindesin. Söyle 3 ismi kapatalım artık mevzuyuYeri gelmişken söyleyeyim, benim uğurlu sayım 4.![]()
İddialı diye bahsettiğiniz isimler hep yaşı ilerlemiş kadınlar. Gençlerin önünü açmak lazımNe bileyim çok daha iddialı isimler gelebilirdi
@Tolstoyevski Meryem Uzerli yer alsın diye önerisi olan Özgü Namal'dan vazgeçmek istiyorilk turda 3-5 yorum alacak isimler olup iddialı isimler olmazsa üzücü olur
------
O Simge diyecek ve sende Simge istedin![]()
Baştan beri fenomenlere ve survivor yarışmacılarına yasak getirseydin şimdi bu kadar uğraşmazdık.Yahu 100 limiti doluyor ve Özgü Namal'ı sileceğiz bu yüzden. Sen hâlâ fazladan isim derdindesin. Söyle 3 ismi kapatalım artık mevzuyu![]()
Şansını fazla zorlamaBaştan beri fenomenlere ve survivor yarışmacılarına yasak getirseydin bu kadar uğraşmazdık.
Hem dün doğum günü hediyemi vermedin, telafi etmiş olursun.![]()
Simge söylenmişti zaten, fazla zorlamayın. Seray Kaya, Saadet Işıl Aksoy ve Yasemin Ergene diyorum.Şansını fazla zorlamadreamy gelmezse Simge eklenmez ve 3+1 yap o biri ekleriz ama o kısma iddiasız birini ekle
kesin değil
Simge için emin değilim deyip son kararını dememişti. Songül Öden'i abartıldığı kadar güzel bulmuyorum. Seçmemen isabet olmuşSimge söylenmişti zaten, fazla zorlamayın. Seray Kaya, Saadet Işıl Aksoy ve Yasemin Ergene diyorum.
Songül Öden'i kaderiyle baş başa bırakıyorum. Aralarından şansı en yüksek kişi o çünkü.![]()
@Aserat'ın önermesini beklerdim, Binnur Kaya'yı önerip Songül Öden'i önermemesi çok saçma gerçekten.Simge için emin değilim deyip son kararını dememişti. Songül Öden'i abartıldığı kadar güzel bulmuyorum. Seçmemen isabet olmuş![]()
Selin Demiratar, Sinem Kobal en son nezaman bir dizide oynadı?@Aserat'ın önermesini beklerdim, Binnur Kaya'yı önerip Songül Öden'i önermemesi çok saçma gerçekten.
Ki siz Meryem Uzerli'yi düşünüyorsunuz hala. Kendisinin Sinem Kobal ve Selin Demiratar'dan farkı yokken hemde. Songül Öden çok aktif bir oyuncu. Listeye girmezse forumun ayıbıdır.![]()
Yasemin Ergene kim ya kadının dizisi bile yok. Doğal güzel de değil yüzü botoksla dolmuş.@Aserat'ın önermesini beklerdim, Binnur Kaya'yı önerip Songül Öden'i önermemesi çok saçma gerçekten.
Ki siz Meryem Uzerli'yi düşünüyorsunuz hala. Kendisinin Sinem Kobal ve Selin Demiratar'dan farkı yokken hemde. Songül Öden çok aktif bir oyuncu. Listeye girmezse forumun ayıbıdır.![]()
Binnur Kaya'nın da mı oy potansiyeli yüksek?onu bir isim ile değiştirebilirsin
![]()
Bu kadına çirkin mi diyorsunuz acilen göz doktoruna gitmenizi tavsiye ediyorum. 😱Binnur Kaya güzel olduğu yerde Seray Kaya çirkin oluyor. Hayat işte.
Bu arada akraba falan olmuyor değil mi?![]()
Canım sıkıldı. 😡😡Selin Demiratar, Sinem Kobal en son nezaman bir dizide oynadı?
Forumda okadar kişi önermediyse yapacak bir şey yok. En başta öneri olsaydı. @DarkLegenD en başta aday diyerek istediği isimleri listeye soktu.
@Aserat zaten başkalarına laf atıyor, kendi önerileri sanki finalist olacak![]()
Forumda herkese üç tane önerme hakkı verirsen öyle olur yoksa illa ki yazılırdı.Selin Demiratar, Sinem Kobal en son nezaman bir dizide oynadı?
Forumda okadar kişi önermediyse yapacak bir şey yok. En başta öneri olsaydı. @DarkLegenD en başta aday diyerek istediği isimleri listeye soktu.
@Aserat zaten başkalarına laf atıyor, kendi önerileri sanki finalist olacak![]()
Survivor yarışmacısı diye küçümsediklerin şuan program sunuculuğu yapıyor.Yasemin Ergene kim ya kadının dizisi bile yok. Doğal güzel de değil yüzü botoksla dolmuş.Survivor yarışmacılarının olduğu yerde Songül Öden'i almazsan ayıp olur niye bu kadar süründürüyorsan.
@Dosi
Bu kadına çirkin mi diyorsunuz acilen göz doktoruna gitmenizi tavsiye ediyorum. 😱
Ekli dosyayı görüntüle 102026
Tüm adayların listedeCanım sıkıldı. 😡😡
Selin Demiratar, Sinem Kobal en son nezaman bir dizide oynadı?
Binnur Kaya 2. turu görürse başarıdır.Yasemin Ergene kim ya kadının dizisi bile yok. Doğal güzel de değil yüzü botoksla dolmuş.Survivor yarışmacılarının olduğu yerde Songül Öden'i almazsan ayıp olur niye bu kadar süründürüyorsan.
@Dosi
Bu kadına çirkin mi diyorsunuz acilen göz doktoruna gitmenizi tavsiye ediyorum. 😱
Ekli dosyayı görüntüle 102026
5 desem 200 olur. Böylesi iyi. Zaten 100 oldu ve bence yeterli. Finalist isimler devre dışı kalmadı sonuçtaForumda herkese üç tane önerme hakkı verirsen öyle olur yoksa illa ki yazılırdı.![]()
Simge önerilmezse Songül Öden eklenecekti. 2si bir arada olmazBinnur Kaya 2. turu görürse başarıdır.
Şayet Simge başka biri tarafından önerilirse +1 oyum Songül Öden'e gitsin. Gerisini siz düşünürsünüz.![]()
İki bölüm konuk oynadı sence bu süreç içinde aktif isim yapan isimler varken o botokslunun alınması doğru mu.Survivor yarışmacısı diye küçümsediklerin şuan program sunuculuğu yapıyor.
Yasemin Ergene yakın zamanda Mucize Doktor'da yer almadı mı?
Binnur Kaya ilk turu zor geçer. Çok istiyorsan Songül Öden'i onla değiş.
Tüm adayların listedemerak etme.
Yasemin Ergene'yi sil Songül Öden de işte kafayı yemişsin.Binnur Kaya 2. turu görürse başarıdır.
Şayet Simge başka biri tarafından önerilirse +1 oyum Songül Öden'e gitsin. Gerisini siz düşünürsünüz.![]()
Aslında bu Aleyna ile kararsız kaldığı için di. Aleyna llstede, bu yüzden Simge eklenecek şimdi. @Tolstoyevski haledersinYaş faktörünü hesaba katarsak Simge diyeceğim sanırım. O yaşta bu kadar güzel olduğu için listeye girmeyi hak ediyor.![]()
Çok zorlayan sensin, kendi etkinliklerine bizim düşüncelerimiz böylesi şekil vermiyor Songül Öden olmayacak. Binnur Kaya onu temsil ederİki bölüm konuk oynadı sence bu süreç içinde aktif isim yapan isimler varken o botokslunun alınması doğru mu.Çok fazla zorluyorsun işte Songül Öden ve Tülin Özen'i de ekle bitsin. Bak iki isme indirdim artık ikisini de koymazsan Allah çarpar.
Ayrıca çatlasanız da patlasanız da Binnur Kaya gayet güzel bir kadın.Sorun yaşsa 60 yaşındaki Demet Akbağ'ın da alınmaması lazım. Listedeki isimleri yarısı estetikli ve onların yanında doğallığıyla güneş gibi parlıyor.
Yasemin Ergene'yi sil Songül Öden de işte kafayı yemişsin.2000'li yılların güzelini seçmiyoruz o kadını bilen yok artık.
![]()