Sende herşeye ne çok mana buluyorsun?Survivor isimleri, sosyal medya fenomenleri falan önerilmiş hakikaten ciddiye alıp ekliyor musun.Etkinliğin ciddiyeti kalmadı şu an.
@Dosi
Bi' de "Türk halkı evrimi kabul etmez" derler... Toplumumuzu bilim düşmanı olarak gösteriyorlar, biz ise cevabını böyle veriyoruz... 💪💪Bu kez leb demene fırsat kalmadı
Bu arada 3 tane Evrim adında oyuncu varmış 😱 en çok ortak isim Evrim sanırım, Darwin gurur duyacaktır bu etkinlikle..@DarkLegenD
Dünyada bir tek 'Mavi' gözlüleri güzel görüyor değilim heralde...@The_Erinch hakkını kullanmadı sanki. Onu kandır sen
------
Aldık
İyi bari, bir tane aradan çıktı ama mavi göz değil
Daha bir sürü iyi isim önerilmedi
------
@MasacRE buna sevinecek
@Tolstoyevski ekledin mi?
------
O kim 😱 ismi değişikmiş![]()
Bana öyle bir imaj bıraktınDünyada bir tek 'Mavi' gözlüleri güzel görüyor değilim heralde...![]()
Çoğu söylendi. Konuya bakmadın mıSıla - Ahsen Eroğlu - Alina Boz - Pelin Abay - Hafsanur Sancaktutan - Gülsim Ali - Aslıhan Güner - Ayça Ayşin Turan - Ezgi Şenler
@Dosi
Gerçi düşününce sen de haklısın hep mavi gözlüleri beğendiğimi söyledim şimdiye kadar... Mavi göz de mavi göz diyip durdum o intibanın oluşması normal...Bana öyle bir imaj bıraktın
Çoğu söylendi. Konuya bakmadın mı
Şunlar arasında 3 tane seçim yap
Sıla - Pelin Abay - Hafsanur Sancaktutan - Gülsim Ali - Ezgi Şenler
Biri Aleyna Tilki'yi önersin lan! Tırnaklarımı yemeye başladım burada! 😡😡😣
Aklımda bir müzisyen daha var, kararsız kaldım şu anda.
Aklımda bir müzisyen daha var, kararsız kaldım şu anda.![]()
Muhtemelen tahmin ettiğim kişi, ona da hayır demem ama Aleyna Tilki varken olmaz...
Simge Sağın’dan bahsediyorum.Muhtemelen tahmin ettiğim kişi, ona da hayır demem ama Aleyna Tilki varken olmaz...
Sıla - Ahsen Eroğlu - Alina Boz - Pelin Abay - Hafsanur Sancaktutan - Gülsim Ali - Aslıhan Güner - Ayça Ayşin Turan - Ezgi Şenler
@Dosi
Zamanında onu forumda en çok savunan kişiydim, bunu yeni anlaman şaşırttı.Sonunda Evrim'e düşman olmayan birisi.![]()
Çok başka kişilerden bahsediyormuşuz. 🤭 O zaman açık ara Aleyna Tilki... Hadi, çabuk öner. 😡😡🥰🤗Simge Sağın’dan bahsediyorum.![]()
Aklıma gelmişti. @kerem 'de listesine koydu ama daha yazmadı. Bakalım Aleyna ve Simge arasında kalmana ne diyecekSimge Sağın’dan bahsediyorum.![]()
Çok başka kişilerden bahsediyormuşuz. 🤭 O zaman açık ara Aleyna Tilki... Hadi, çabuk öner. 😡😡🥰🤗
Yaş faktörünü hesaba katarsak Simge diyeceğim sanırım. O yaşta bu kadar güzel olduğu için listeye girmeyi hak ediyor.Aklıma gelmişti. @kerem 'de listesine koydu ama daha yazmadı. Bakalım Aleyna ve Simge arasında kalmama ne diyecek![]()
O zamanlar hesabım boş boş duruyordu, sonra da konuda hemen hemen 2000 sayfa mesaj olunca geriye dönük hiçbir şeyi okumadım.Zamanında onu forumda en çok savunan kişiydim, bunu yeni anlaman şaşırttı.![]()