Sen bölüma yetişene kadar dizi bitecek desene. 15 bölümü izleyene kadar dizi 50. Bölüme gelir heralde 😂
Sen bölüma yetişene kadar dizi bitecek desene. 15 bölümü izleyene kadar dizi 50. Bölüme gelir heralde 😂
Sümsük ötesi bir şey. Hangi akılla aldılar kadroya bilmiyorum.1.5 bölüm izledim...
Aslında eleştirdim çok.... Ama tek sezdiğim sümsük iyi rol yapıyor...koşa koşa DEK nedne bıraktığı belli oldu ama gudubetlik Starda olduğu için ömrü uzun olmayacak galiba.![]()
![]()
@Angelica @Emre Ozansoy
Dizi onun için yazılmış olm..Bir Sümsüğün Dramı olmalı ..Yada Çaki SümsükSümsük ötesi bir şey. Hangi akılla aldılar kadroya bilmiyorum.
Cemre'yi görmemek için dizinin bitmesini isteyebilirim.![]()
Başka bir çocuk oyuncu bulunabilirdi.Dizi onun için yazılmış olm..Bir Sümsüğün Dramı olmalı ..Yada Çaki Sümsük![]()
![]()
Star deyince aklıma Akrep geldi... Devam ediyor mu@slhttnmtl
Zaten bu slogan seni 2023 e götürürBaşka bir çocuk oyuncu bulunabilirdi.Sektörde hiç o yaş aralığında oyuncu mu yok.
Akrep tam gaz yoluna devam ediyor.Durmak yok yola devam.
![]()
0.61 mi ne aldık bu hafta, izleyicimiz yine zevksizliğini konuşturdu.Zaten bu slogan seni 2023 e götürür- Rting var mı... Ab de gebkliyorum 😛😛😛
1.5 bölüm izledim...
Aslında eleştirdim çok.... Ama tek sezdiğim sümsük iyi rol yapıyor...koşa koşa DEK nedne bıraktığı belli oldu ama gudubetlik Starda olduğu için ömrü uzun olmayacak galiba.![]()
![]()
@Angelica @Emre Ozansoy
Başka bir çocuk oyuncu bulunabilirdi.Sektörde hiç o yaş aralığında oyuncu mu yok.
Akrep tam gaz yoluna devam ediyor.Durmak yok yola devam.
![]()
0 küsur alıyoruz almasına ama lanet kanal en azından devam ettiriyor şimdilik, fragman da hala yeni bölüm fragmanı.Dizi onun için yazılmış olm..Bir Sümsüğün Dramı olmalı ..Yada Çaki Sümsük![]()
![]()
Star deyince aklıma Akrep geldi... Devam ediyor mu@slhttnmtl
Helini Emreye yapalım MelekHelin harika abii devamınıda izleee
------
Emre Helin Cemre için biçilmiş kaftan olmuş harika yapıyor rolü başkası olmazdı![]()
Ondan başka herkes o karakteri çok iyi oynayabilirdi.Emre Helin Cemre için biçilmiş kaftan olmuş harika yapıyor rolü başkası olmazdı![]()
İlk 100'den çıkana kadar tam gaz devam. L.net olasıcalar da bırakırlarsa bıraksın.0.61 mi ne aldık bu hafta, izleyicimiz yine zevksizliğini konuşturdu.![]()
O kız benim arkadaşımın, ilk okul arkadşıymış.
Ondan başka herkes o karakteri çok iyi oynayabilirdi.![]()
Çok güzel olurdu.bence oynayamazdı ya![]()
Çok güzel olurdu.![]()