Star Kağıt Ev - Dizi Yorumları

@seyfullXh ne gülüyosun ab lerde daha iyi reyting aldı dizi dedğim çıktı işte :A

• Güldürdün
Reactions: NES
Dizi harika bir yerde bitti. Normalde artış gelmesi gerekiyor bu bölümde. Dizinin potansiyeli çok yüksek.

Aylin artık kontrolden çıkmış durumda. Ne yaptığını bilmeden hareket ediyor. Cihan'ı kendinden daha fazla uzaklaştırmak hiç bir işine yaramaz.

Ben istiyorum ki Cihan tüm suçu Cemre ve Aylin'in yıkıp Azra ile birlikte olsun. :D

Bu cinayet işini muhtemelen Mert patlatacak.

Dizi harika bir yerde bitti. Normalde artış gelmesi gerekiyor bu bölümde. Dizinin potansiyeli çok yüksek.

Aylin artık kontrolden çıkmış durumda. Ne yaptığını bilmeden hareket ediyor. Cihan'ı kendinden daha fazla uzaklaştırmak hiç bir işine yaramaz.

Ben istiyorum ki Cihan tüm suçu Cemre ve Aylin'in yıkıp Azra ile birlikte olsun. :D

Seninki tam kaos da yaşam oldmuş. :)

2. Bölüm ilk 15 dakikasını bitirdim ve Aylin'e ve İncinin abisine sinir katsayım giderek artıyor. İnanılması güç bir şekilde kızını koruyor. Adamın fiilen bir suçu yokken kocasına suç atıyor. Kontrolü kaybetmek üzere Aylin.
------

15-30 arası izlendi. Abi ve Baba klasik kıza bir sürü şey dedi. Cihan Ve Aylin, Cihandan sevgili konusunda şüphelenmeye başladı. Ama tabi yanlış kişiden. Yarım saattir Azra nerede diyordum ki o da ortaya çıktı.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Bu dizinin varlığı duyurulduğundan beri açıklanmayan tek şeyi senaristleriydi. :A Öykü de kanalın drama müdürünün adı yazıyor, senaryoda da aynı soyadlı birisi ve Ayhan Bölükbaşı.

Kim bunlar, hangi dizileri yazmışlar merak ettim şimdi. :A

Bende artış bekliyordum şaşırdım valla ay :(
------

Evet ama bence internette yayınlansaydı keşke. 46 dan sonra bu dizi de harcanacak diye korkuyorum. İnternette istediği zaman izleyebilir insanlar. Tv de o an izlemeleri lazım ve izlemiyorlar. :(

Olabilirdi aslında bence gününde kaybediyor cuma başlasa nasıl olurdu acaba

• Beğendim
Reactions: Gizmen and mesmeso