Özetli başlamaları iyi yansır umarım yarın.
Seninki tam kaos da yaşam oldmuş.Dizi harika bir yerde bitti. Normalde artış gelmesi gerekiyor bu bölümde. Dizinin potansiyeli çok yüksek.
Aylin artık kontrolden çıkmış durumda. Ne yaptığını bilmeden hareket ediyor. Cihan'ı kendinden daha fazla uzaklaştırmak hiç bir işine yaramaz.
Ben istiyorum ki Cihan tüm suçu Cemre ve Aylin'in yıkıp Azra ile birlikte olsun.
Bu cinayet işini muhtemelen Mert patlatacak.
Yarın en az bir grupta 5 reyting almasını bekliyorum.
Çok iyiydi evet. Ama düşmesine de pek şaşırmadım. Türk seyircisi işte :/Maalesef öyle olmadı iyiydi akşam bölüm değilmi
Çok iyiydi evet. Ama düşmesine de pek şaşırmadım. Türk seyircisi işte :/
Evet ama bence internette yayınlansaydı keşke. 46 dan sonra bu dizi de harcanacak diye korkuyorum. İnternette istediği zaman izleyebilir insanlar. Tv de o an izlemeleri lazım ve izlemiyorlar.Bence günü yanlış oldu ya
Dizi harika bir yerde bitti. Normalde artış gelmesi gerekiyor bu bölümde. Dizinin potansiyeli çok yüksek.
Aylin artık kontrolden çıkmış durumda. Ne yaptığını bilmeden hareket ediyor. Cihan'ı kendinden daha fazla uzaklaştırmak hiç bir işine yaramaz.
Ben istiyorum ki Cihan tüm suçu Cemre ve Aylin'in yıkıp Azra ile birlikte olsun.
Bu cinayet işini muhtemelen Mert patlatacak.
Evet ama bence internette yayınlansaydı keşke. 46 dan sonra bu dizi de harcanacak diye korkuyorum. İnternette istediği zaman izleyebilir insanlar. Tv de o an izlemeleri lazım ve izlemiyorlar.![]()
Dizi için bilmem de benim için kötü olurdu. O gün Kırmızı Oda izliyorum 😂Bende artış bekliyordum şaşırdım valla ay
------
Olabilirdi aslında bence gününde kaybediyor cuma başlasa nasıl olurdu acaba
Dizi için bilmem de benim için kötü olurdu. O gün Kırmızı Oda izliyorum 😂
Sen kaçıncı bölümdesin ki.Ben Kırmızı odaya yetişemedim bir türlü ondan cuma olabilirmi diye sordum![]()
Sen kaçıncı bölümdesin ki.
Sen bölüma yetişene kadar dizi bitecek desene. 15 bölümü izleyene kadar dizi 50. Bölüme gelir heralde 😂Valla işte son 15 bölümüm var sanırım kontrol etmedim ramazan gelincede iyice izleyemez oldum ya