Yok, Azra katillerin arandığı bir program sunuyor ve Cihan o programın konuğu. Sonra program bitince ne oldu orasını hatırlamıyorum amaİlk defa mı gördüler birbirlerini o zamana kadar 🙄
Ben olayı biraz tamamıyla anlattım ama.
Yok, Azra katillerin arandığı bir program sunuyor ve Cihan o programın konuğu. Sonra program bitince ne oldu orasını hatırlamıyorum amaİlk defa mı gördüler birbirlerini o zamana kadar 🙄
çok uğraşmışlar mı bu senaryo için ya.Yok, Azra katillerin arandığı bir program sunuyor ve Cihan o programın konuğu. Sonra program bitince ne oldu orasını hatırlamıyorum amaAzra evine gidemeyince Cihan bırakıyor. Azra'nın bacağı da merdivene takılıp burkulunca Cihan kapıya kadar bırakıyor. Orada sanırım numaradan ışığı bulamadım eve de yeni taşındım numarası yapıyor sonra doğrulup dudağına yapışıyor.
Ben olayı biraz tamamıyla anlattım ama.![]()
Aslında konusu değişik. Şimdilik neredeyse klişe bir şey yoktu. Hikaye sanırım sonralardan açılacak, mutlaka bir şans ver.çok uğraşmışlar mı bu senaryo için ya.![]()
. Neyse reklamda dahi Atv açık duruyor şuan. İlk bölüme youtube şansı vericem. İlgimi çekti çekti çekemedi daha da bakmam.
Güzel bir ilk bölümdü. Hatta 2 saat ne ara geçti anlamadım. (İlk kısımları dışında)
Ben sürekli olarak izler miyim bilmiyorum, ama bu dizinin bol tekrarlarla ayakta kalacak reytingler alabileceğini düşünüyorum. Dizinin soğukkanlı havasından Babil, Sadakatsiz ve Akrep havaları aldım. Bu dizilerde de değişik bir hava vardı ilk bölümlerde.
Bu arada sosyal medya yine duyar kasanlarla dolmuş ve taşmış. Bir dizi psikolojinizi bozacaksa zaten normal değilsinizdir, ek olarak sonuçta dizi karakterleri yanlış işler yapıyor bunun avukatlık mesleğini karalamakla ne alakası var onu da anlamadım.
Freetv'de böyle şeyler yayınlanmamalıymış vs. vs...
Ben de hiç anlamadım 2 saat nasıl geçtiGüzel bir ilk bölümdü. Hatta 2 saat ne ara geçti anlamadım. (İlk kısımları dışında)
Ben sürekli olarak izler miyim bilmiyorum, ama bu dizinin bol tekrarlarla ayakta kalacak reytingler alabileceğini düşünüyorum. Dizinin soğukkanlı havasından Babil, Sadakatsiz ve Akrep havaları aldım. Bu dizilerde de değişik bir hava vardı ilk bölümlerde.
Bu arada sosyal medya yine duyar kasanlarla dolmuş ve taşmış. Bir dizi psikolojinizi bozacaksa zaten normal değilsinizdir, ek olarak sonuçta dizi karakterleri yanlış işler yapıyor bunun avukatlık mesleğini karalamakla ne alakası var onu da anlamadım.
Freetv'de böyle şeyler yayınlanmamalıymış vs. vs...
Bölümün başında bir boşanma davasına bakıyordu Aylin snrada kızının cinayetini saklayınca ona tepki bence
Hayır karakteri eleştirmiyorlar işte. Direkt bu avukatlığa hakarettir vs. gibi saçma yorumlar var. Karakterler için yapılan yorumlara hiç sözüm yok. Onlar zaten diziyi gerçek olmadığını bilen gözle izliyor. Ama sanki gerçekmiş gibi yorumlar yazıp hatta işi değişik duyar kasmalara götüren türlü yorumlar var. Onlardan bahsediyorum. Dediğim gibi bir dizi kimsenin psikolojini bozmaz zaten bozuktur o kişilerin psikolojisi. Kanalı değiştiriver işte![]()
Sonuç olarak hepsi diziHee hakaret varsa saçmalık tabii sonuna kadar sana katılıyorum öyle bir giriyorlar ki diziye rol olduğunu unutup hakaret ediyorlar mesela orda Aylin orda anne olduğunu tamamen annelik içgüdüsü ile davranıp mesleğin unutan bir kadın olarak görmüyor dediğin gibi gerçekmiş gibi yorumluyorlar en sinir olduğum
bu arada hayrettin ne güzel yazdın valla günlerdir yok camdaki kız şöyle gülserenin kitapları niye dizi oluyor gibi yorumlar görmekten bıkmıştım valla ne güzel yorumladın durumu![]()
Sonuç olarak hepsi diziİçine abartı katılarak izlemek isteyenlere sunulan bir ürün. Beğenmeyen izlemez.
![]()
Bu diziyi AB seyretmez kesinlikle tam TOTAL İşi olmuş.
Orası hiç belli olmaz.Bu diziyi AB seyretmez kesinlikle tam TOTAL İşi olmuş.