Star Kağıt Ev - Dizi Yorumları

İlk defa mı gördüler birbirlerini o zamana kadar 🙄
Yok, Azra katillerin arandığı bir program sunuyor ve Cihan o programın konuğu. Sonra program bitince ne oldu orasını hatırlamıyorum ama :A Azra evine gidemeyince Cihan bırakıyor. Azra'nın bacağı da merdivene takılıp burkulunca Cihan kapıya kadar bırakıyor. Orada sanırım numaradan ışığı bulamadım eve de yeni taşındım numarası yapıyor sonra doğrulup dudağına yapışıyor.

Ben olayı biraz tamamıyla anlattım ama. :A

Yok, Azra katillerin arandığı bir program sunuyor ve Cihan o programın konuğu. Sonra program bitince ne oldu orasını hatırlamıyorum ama :A Azra evine gidemeyince Cihan bırakıyor. Azra'nın bacağı da merdivene takılıp burkulunca Cihan kapıya kadar bırakıyor. Orada sanırım numaradan ışığı bulamadım eve de yeni taşındım numarası yapıyor sonra doğrulup dudağına yapışıyor.

Ben olayı biraz tamamıyla anlattım ama. :A
çok uğraşmışlar mı bu senaryo için ya. :) :). Neyse reklamda dahi Atv açık duruyor şuan. İlk bölüme youtube şansı vericem. İlgimi çekti çekti çekemedi daha da bakmam.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
çok uğraşmışlar mı bu senaryo için ya. :) :). Neyse reklamda dahi Atv açık duruyor şuan. İlk bölüme youtube şansı vericem. İlgimi çekti çekti çekemedi daha da bakmam.
Aslında konusu değişik. Şimdilik neredeyse klişe bir şey yoktu. Hikaye sanırım sonralardan açılacak, mutlaka bir şans ver. :X
------

İşte Cihan fitili ateşledi.

Ah be Cemre hep yanlış zamana denk geliyorsun. :(
------

Şimdi bu Cemre'ye en ağır cezayı versinler. Hak etti psikopat. 😡

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: TenTen
Halil ne d.var bir şey çıktı öyle. Adam uyuz karakter oynamak için oyuncu olmuş galiba. :A
------

Gerçekleri bilsen yine süpersin der misin acaba Cemre.
------

Azra kadar aşağılık bir şey görmedim. 😡

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Şimdi bitti bölüm valla ben çok beğendim oyunculuklar çok iyi hepsi rolüne cuk oturmuştu Cemre tam bir salaktı Helin harika canlandırmış Cemreyi Helin bu rollerin ismi olduğunu bence bu dizi ile bir kez daha kanıtladı yanlış anlaşılmayla masum bir kızı hayattan kopardı bakalım bu durumu nasıl öğrenecek Cemre

Güzel bir ilk bölümdü. Hatta 2 saat ne ara geçti anlamadım. (İlk kısımları dışında)
Ben sürekli olarak izler miyim bilmiyorum, ama bu dizinin bol tekrarlarla ayakta kalacak reytingler alabileceğini düşünüyorum. Dizinin soğukkanlı havasından Babil, Sadakatsiz ve Akrep havaları aldım. Bu dizilerde de değişik bir hava vardı ilk bölümlerde.

Bu arada sosyal medya yine duyar kasanlarla dolmuş ve taşmış. Bir dizi psikolojinizi bozacaksa zaten normal değilsinizdir, ek olarak sonuçta dizi karakterleri yanlış işler yapıyor bunun avukatlık mesleğini karalamakla ne alakası var onu da anlamadım.

Freetv'de böyle şeyler yayınlanmamalıymış vs. vs...

Güzel bir ilk bölümdü. Hatta 2 saat ne ara geçti anlamadım. (İlk kısımları dışında)
Ben sürekli olarak izler miyim bilmiyorum, ama bu dizinin bol tekrarlarla ayakta kalacak reytingler alabileceğini düşünüyorum. Dizinin soğukkanlı havasından Babil, Sadakatsiz ve Akrep havaları aldım. Bu dizilerde de değişik bir hava vardı ilk bölümlerde.

Bu arada sosyal medya yine duyar kasanlarla dolmuş ve taşmış. Bir dizi psikolojinizi bozacaksa zaten normal değilsinizdir, ek olarak sonuçta dizi karakterleri yanlış işler yapıyor bunun avukatlık mesleğini karalamakla ne alakası var onu da anlamadım.

Bölümün başında bir boşanma davasına bakıyordu Aylin snrada kızının cinayetini saklayınca ona tepki bence

Ben de hiç anlamadım 2 saat nasıl geçti :A

• Beğendim
İlk 1 saati biraz durgundu ama sonra bir açıldı ki dur durak bilmeden. Gerçekten hasret kalınan farklı bir konu gördük. Dizi konusunun değişik olması bakımından da heyecanının tavan olması bakımından da Akrep gibi. Kaderi onun gibi olmaz umarım.

Dizi çok konuşulmuş olmalı ki Erdal Beşikçioğlu TT'de 1. sırada.

Dizi çizgisini bozmadan ilerleyebilirse Yasak Elma'yı TV'den bıraktırabilir bana ki 102'den sonra eski havasına dönemedi, reytinglerden de belli zaten. 2 bölümüne internetten de olsa şans vermeye çalışacağım.

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Bölümün başında bir boşanma davasına bakıyordu Aylin snrada kızının cinayetini saklayınca ona tepki bence

Hayır karakteri eleştirmiyorlar işte. Direkt bu avukatlığa hakarettir vs. gibi saçma yorumlar var. Karakterler için yapılan yorumlara hiç sözüm yok. Onlar zaten diziyi gerçek olmadığını bilen gözle izliyor. Ama sanki gerçekmiş gibi yorumlar yazıp hatta işi değişik duyar kasmalara götüren türlü yorumlar var. Onlardan bahsediyorum. Dediğim gibi bir dizi kimsenin psikolojini bozmaz zaten bozuktur o kişilerin psikolojisi. Kanalı değiştiriver işte :D

• Beğendim
Hayır karakteri eleştirmiyorlar işte. Direkt bu avukatlığa hakarettir vs. gibi saçma yorumlar var. Karakterler için yapılan yorumlara hiç sözüm yok. Onlar zaten diziyi gerçek olmadığını bilen gözle izliyor. Ama sanki gerçekmiş gibi yorumlar yazıp hatta işi değişik duyar kasmalara götüren türlü yorumlar var. Onlardan bahsediyorum. Dediğim gibi bir dizi kimsenin psikolojini bozmaz zaten bozuktur o kişilerin psikolojisi. Kanalı değiştiriver işte :D

Hee hakaret varsa saçmalık tabii sonuna kadar sana katılıyorum öyle bir giriyorlar ki diziye rol olduğunu unutup hakaret ediyorlar mesela orda Aylin orda anne olduğunu tamamen annelik içgüdüsü ile davranıp mesleğin unutan bir kadın olarak görmüyor dediğin gibi gerçekmiş gibi yorumluyorlar en sinir olduğum

bu arada hayrettin ne güzel yazdın valla günlerdir yok camdaki kız şöyle gülserenin kitapları niye dizi oluyor gibi yorumlar görmekten bıkmıştım valla ne güzel yorumladın durumu :D

Hee hakaret varsa saçmalık tabii sonuna kadar sana katılıyorum öyle bir giriyorlar ki diziye rol olduğunu unutup hakaret ediyorlar mesela orda Aylin orda anne olduğunu tamamen annelik içgüdüsü ile davranıp mesleğin unutan bir kadın olarak görmüyor dediğin gibi gerçekmiş gibi yorumluyorlar en sinir olduğum

bu arada hayrettin ne güzel yazdın valla günlerdir yok camdaki kız şöyle gülserenin kitapları niye dizi oluyor gibi yorumlar görmekten bıkmıştım valla ne güzel yorumladın durumu :D
Sonuç olarak hepsi dizi :D İçine abartı katılarak izlemek isteyenlere sunulan bir ürün. Beğenmeyen izlemez. :D

• Harika
Sonuç olarak hepsi dizi :D İçine abartı katılarak izlemek isteyenlere sunulan bir ürün. Beğenmeyen izlemez. :D

Aynen öyle ama kimse anlamıyor ki işi şeye getirdiler o hastaların mahremlerini nasıl yaparsınız diyorlar kadın kitaptada demiş izin alarak isimleri değiştirerek yazdım diye yok anlamıyorlar girmiyor kafalarına :D

Diziyi ben beğendim. Değişik bir iş olmuş. Alanlarında saygın avukatlar kızlarının cinayetini örtüyor... Tam bizim ülkelik bir iş. Hiç kimse boşuna tepki göstermesin. Olmayacak bir olay değil.

Erdal Beşikçioğlu & Nur Fettahoğlu ikilisi çok yakımışlar. Tuvana Türkay aslında dizinin net kötü kadını olmamış ama role cuk oturmuş. Can Nergis sonradan geldi ama uzun süre sonra ilk kez onu izlemek beni mutlu etti. Helin Kandemir'in önü çok açık. Kız şimdiden kendinden nefret ettirdi.

Ben İnci'yi saklama teklifinin Cihan'dan gelmesini beklerken Aylin'den gelmesi şok etti. Bölüm boyunca Cemre'ye hep yakın olan Cihan olarak gösterilmişti. İnci'ye de ciddi anlamda üzüldüm. Kız çok feci yanlış anlaşılmaya gitti.

Yılmaz ailesinin erkekleri çok uyuz ettiler. Cihan'dan onlara bir yaptırım gelmesini bekliyorum. Bundan sonra Gülsüm mutlu olsun diye her şeyi yapacaklardır. Tabii bir de oğulları Mert'i idare etmek var. O çocuk fitili ateşleyen kişi olabilir.

Bülent'in Fırtına ailesi ile bağını öğrenemedik. Eğer sezon finali olursa ben Cihan'ın vicdan azabı yüzünden kızını ihbar edeceğini düşünüyorum. Aylin'de kızını korumak için her şeyi yapacaktır.

Senaryo cidden çok zengin oluşturulmuş. Eğer seyirci severse güzel şeyler izleyebiliriz. Ben dizinin gününden gerçekten şüpheliyim. Kanal Salı gününü bir düşünmeliydi bence. Pazartesi yapımlarının artık kemik kitlesi oturmuştu. Onlardan fazla bir şey çalabileceklerinden şüpheliyim. Salı bu diziye çok uygundu be. Neyse yine de yolları açık olsun. Hak ettikleri değeri umarım görürler.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and NES
İlk bölümü izledim hiçbir şekilde atlamadan. İlk bölüm 131 dakika sürmüş. 64 dakikası benim için çok zor geçti ve belli yerlerinde sinir harbine uğradım resmen. Cemre karekterinin zaman zaman artık onu da yaptırmaz senarist dediğim sahneler vardı. Köstebek gibi herkesin yanında bitiyordu. Ayrıca dizide karekter eksikliği mi dersiniz zorlamadan dolayı mı dersiniz bir boşluk veya başka birşey olacak hissi bende uyandırdı dzi ama malesef olmadı. Yer yer hızlı geçilen konular bazen hiç gitmedi. Azra neden öyle bir işe kalkıştı ben anlamadım. Evet karekterin devamı bölüm içinde güzel yazılmış ama niye böyle birşey yapıyor anlayan yok. Dizide ki boşluk gelmiş olan polis ile doluyor galiba dedim ki dizi bitti. Ayrıca İNCİ eğer tek bölümlük ise gerçekten üzücü olmuş. Ve tabii bir de unutmadan yazayım. 20 yaşındaki İnciye olur olmadık şeyler söyleyen baba ve abi var. Murat Soner'in sesi kulaklarımda çınlıyor şuan bu aile için. Kız yok yere gitti ve arkasından denmeyen kalmayacak gibi.

• Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy