Star Kağıt Ev - Dizi Yorumları

1.5 bölüm izledim...

Aslında eleştirdim çok.... Ama tek sezdiğim sümsük iyi rol yapıyor...koşa koşa DEK nedne bıraktığı belli oldu ama gudubetlik Starda olduğu için ömrü uzun olmayacak galiba. :A :A :A @Angelica @Emre Ozansoy
Sümsük ötesi bir şey. Hangi akılla aldılar kadroya bilmiyorum.

Cemre'yi görmemek için dizinin bitmesini isteyebilirim. :Z

• Güldürdün
Reactions: NES and The_Erinch
Sümsük ötesi bir şey. Hangi akılla aldılar kadroya bilmiyorum.

Cemre'yi görmemek için dizinin bitmesini isteyebilirim. :Z
Dizi onun için yazılmış olm..Bir Sümsüğün Dramı olmalı ..Yada Çaki Sümsük :F :F :F

Star deyince aklıma Akrep geldi... Devam ediyor mu :F:F:F @slhttnmtl

Dizi onun için yazılmış olm..Bir Sümsüğün Dramı olmalı ..Yada Çaki Sümsük :F :F :F

Başka bir çocuk oyuncu bulunabilirdi. :A Sektörde hiç o yaş aralığında oyuncu mu yok. :F

Akrep tam gaz yoluna devam ediyor. :Z Durmak yok yola devam. :A

1.5 bölüm izledim...

Aslında eleştirdim çok.... Ama tek sezdiğim sümsük iyi rol yapıyor...koşa koşa DEK nedne bıraktığı belli oldu ama gudubetlik Starda olduğu için ömrü uzun olmayacak galiba. :A :A :A @Angelica @Emre Ozansoy

Helin harika abii devamınıda izleee
------

Başka bir çocuk oyuncu bulunabilirdi. :A Sektörde hiç o yaş aralığında oyuncu mu yok. :F

Akrep tam gaz yoluna devam ediyor. :Z Durmak yok yola devam. :A

Emre Helin Cemre için biçilmiş kaftan olmuş harika yapıyor rolü başkası olmazdı :D

0 küsur alıyoruz almasına ama lanet kanal en azından devam ettiriyor şimdilik, fragman da hala yeni bölüm fragmanı. :A

Helin harika abii devamınıda izleee

Tv Series Movie GIF by Tüplü Televizyon

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy