Yeterrrr Sertab Erener kusucam şimdiTam yaşlar oturmuyor da Edis 56 yaşına gelince şarkı yapsa 🤮 olur. Sertab Erener winner.
Bu arada kadıncağız geçenlerde story atmış aşı sıram geldi ama aşı yok diye. Kimse çekemiyor, yazık.
Yeterrrr Sertab Erener kusucam şimdiTam yaşlar oturmuyor da Edis 56 yaşına gelince şarkı yapsa 🤮 olur. Sertab Erener winner.
Bu arada kadıncağız geçenlerde story atmış aşı sıram geldi ama aşı yok diye. Kimse çekemiyor, yazık.
Konuyu siz açtınız, ben sonradan müdahale etmek zorunda kaldım.Ne yani sırf Edis’ten daha köklü bir kariyere sahip diye her zaman daha iyidir mi demeliyiz. Kendi döneminde oldukça kaliteli parçalar üretmiş ona asla itirazım yok ve çok severim ama böyle devam ederseniz soğumam yakındır.
İfşa et de insanlar MVÖ'nün üstünlüğünü görsün. En son MVÖ'nün Manga'yı 4'e katladığı anket atmıştım.Özeldeki mesajlarımızı ifşa etmemi mi istiyorsun?
Tabii ki maNga daha iyi.
Alıntıladığım mesaj onla ilgiliydi. Hem soğuyacağım derken sanırım cidden soğuyor.Yeterrrr Sertab Erener kusucam şimdi
Konunun kökü bende.Konuyu siz açtınız, ben sonradan müdahale etmek zorunda kaldım.
Bu Şarkı Benim'deki oylar doğrultusunda forumun cevabı net ve açıktır. Senin dahil.İfşa et de insanlar MvÖ'nün üstünlüğünü görsün. En son MvÖ'nün Manga'yı 4'e katladığı anket atmıştım.
Kaliteli bütün müzik dinleyici bilir ki MvÖ müzikal kalite olarak çok daha üstündür.
Neyse tartışmayacağım bu konuyu. Manga'nın eurovision dışında doğru düzgün bir başarısı bile yok. Ergenlere hitap eden bir grup.Bu Şarkı Benim'deki sonuçlar doğrultusunda forumun cevabı net ve açıktır. Senin dahil.
Neyse sonuç olarak Sertab Erener>Edis, Martılar>Ben Yaşarım albümü (Bu Dünya hariç )Konuyu siz açtınız, ben sonradan müdahale etmek zorunda kaldım.
Mor ve Ötesi > Manga diye de ekleyelim.Neyse sonuç olarak Sertab Erener > Edis, Martılar>Ben Yaşarım albümü (Bu Dünya hariç )
Neyse sonuç olarak Sertab Erener > Edis, Martılar>Ben Yaşarım albümü (Bu Dünya hariç )
Sertab'la Edis'i boşverin, yeni konumuz maNga ve Mor ve Ötesi. maNga'ya olan desteklerinizi bekliyoruz.Alıntıladığım mesaj onla ilgiliydi. Hem soğuyacağım derken sanırım cidden soğuyor.
------
Konunun kökü bende.
Rock haftasında verdiğin oylar tam tersini söylüyor ama.Mor ve Ötesi > Manga diye de ekleyelim.
Şarkı zevklerim yeni oturduğu için Mor ve Ötesi dinlemedim ama maNga'nın efsane olduğunu bilmeyen yok herhalde.Sertab'la Edis'i boşverin, yeni konumuz maNga ve Mor ve Ötesi. maNga'ya olan desteklerinizi bekliyoruz.
Diyorum ya Manga ergenlere hitap eden bir grup diye. Benim de favori grubum Mangaydı bu yüzden eskiden, Mor ve Ötesi'ni çok sevmezdim ama insanın büyüdükçe müzik zevki de gelişiyor.Rock haftasında verdiğin oylar tam tersini söylüyor ama.
Şu ankete oy kullanın da Manga aradaki farkı kapasın biraz.Sertab'la Edis'i boşverin, yeni konumuz maNga ve Mor ve Ötesi. maNga'ya olan desteklerinizi bekliyoruz.
Mor ve Ötesi > Manga diye de ekleyelim.
Açıkçası bu benim için zor bir soru. Manga’nın daha çok şarkısını seviyorumdur fakat Bir Derdim Var tüm maNga şarkılarından daha iyi. Düşünmem lazımSertab'la Edis'i boşverin, yeni konumuz maNga ve Mor ve Ötesi. maNga'ya olan desteklerinizi bekliyoruz.
------
Rock haftasında verdiğin oylar tam tersini söylüyor ama.
Mor ve Ötesi'nin çoğu şarkısını dinlemediğin için öyle geliyordur... En basitinden sadece Dünya Yalan Söylüyor albümünü dinleyerek aradaki farkı anlayabilirsin.Açıkçası bu benim için zor bir soru. Manga’nın daha çok şarkısını seviyorumdur fakat Bir Derdim Var tüm maNga şarkılarından daha iyi. Düşünmem lazım
BŞB bitince senin de ergenliğin mi bitti?Diyorum ya Manga ergenlere hitap eden bir grup diye. Benim de favori grubum Mangaydı bu yüzden eskiden, Mor ve Ötesi'ni çok sevmezdim ama insanın büyüdükçe müzik zevki de gelişiyor.
Şu ankete oy kullanın da Manga aradaki farkı kapasın biraz.
Ekli dosyayı görüntüle 101855
Bir Derdim Var efsanedir ama tüm maNga şarkılarından daha iyidir demek fazla iddialı oldu ki Cevapsız Sorular'la yarışan sendin diye hatıtlıyorum.Açıkçası bu benim için zor bir soru. Manga’nın daha çok şarkısını seviyorumdur fakat Bir Derdim Var tüm maNga şarkılarından daha iyi. Düşünmem lazım
Diğer iki gruba kıyasla ergen grubu diyorum zaten.Ben ergen değilim bu arada, genele bakarsak maNga'nın fanlarının yaş ortalaması yüksek. Yeni nesle hitap etmiyorlar çünkü.
Bir Derdim Var gibi bir efsaneyle kıyaslanan şarkıya bak...Bir Derdim Var efsanedir ama tüm maNga şarkılarından daha iyidir demek fazla iddialı oldu ki Cevapsız Sorular'la yarışan sendin diye hatıtlıyorum.
Ben o albümü hiç dikkatlice dinlemedim. Bir Derdim Var, Cambaz, Sevda Çiçeği ve klipsizlerden Serseri çok iyi onları hatırlıyorum.Mor ve Ötesi'nin çoğu şarkısını dinlemediğin için öyle geliyordur... En basitinden sadece Dünya Yalan Söylüyor albümünü dinleyerek aradaki farkı anlayabilirsin.
Bir Derdim Var yerli rock tarihinin en kaliteli grup şarkısı bence.BŞB bitince senin de ergenliğin mi bitti?
Ben ergen değilim bu arada, genele bakarsak maNga'nın fanlarının yaş ortalaması yüksek. Yeni nesle hitap etmiyorlar çünkü.
Bir Derdim Var efsanedir ama tüm maNga şarkılarından daha iyidir demek fazla iddialı oldu ki Cevapsız Sorular'la yarışan sendin diye hatıtlıyorum.
Bir tane de ben şarkı bırakayım albümden o zamanBen o albümü hiç dikkatlice dinlemedim. Bir Derdim Var, Cambaz, Sevda Çiçeği ve klipsizlerden Serseri çok iyi onları hatırlıyorum.
Aralarında uçurum yoktur bence maNga’yla.
Buradayım, En İyi Arkadaşım izliyordum.
Gene ne buldun izleyecek...Nedir o?Buradayım, En İyi Arkadaşım izliyordum.