Ne dinliyorsunuz konusuna atmak istedim.Mix i bulmak zamanımı alacağı için vazgeçtim.Bu arada midesizsin.Yalnız yenir
Ne dinliyorsunuz konusuna atmak istedim.Mix i bulmak zamanımı alacağı için vazgeçtim.Bu arada midesizsin.Yalnız yenir
Harika attığıma bakma nötr gibiyim ne şöyle ne böyle. Sende ne var ne yok ne olacak bu Fenerin hali.@Tolstoyevski yoldaşım nslsın?
Geçenlerde özelden attığın mesaja içerledim.Gereken ihtimamı göstermediğimi fark ettim.Harika attığıma bakma nötr gibiyim ne şöyle ne böyle. Sende ne var ne yok ne olacak bu Fenerin hali.
Baktım Berkcim. Çok önemli birşey değil ya; anlık bir espiriydi o.@The_Erinch abim iyi geceler mesaj kutunuza baktınız mı?
Abi, isim şehir için benimde oynayabileceğim bir uygulama olursa sevinirim.Baktım Berkcim. Çok önemli birşey değil ya; anlık bir espiriydi o.
tabii ki ne demek@A. Poyraz Bilgin senin blogdaki yazını beğendim.Güzel noktalara parmak basmışsın.Yazının birkaç cümlesini kullanabilir mym?
İzlemedim ama spoilere maruz kaldım.İyi geceler! @The_Erinch masterchef finalini izlediniz mi?Favori gördüğüm isim Şampiyon oldu.
Kıvırcık saçlı Sarp'ta fena değildi.İzlemedim ama spoilere maruz kaldım.
İlk bölümünde bu çocuk olur dediğim şampiyon olmuş.
Yolu açık olsun.
Ulusal kanalda Erzurumspor'un yardım gecesi yapmak neyine ya Geçen sefer de Fener Ol'dan sonra Acun'a rica etmişlerdi öyle yapmışlardı, ilginç kulüpAcun Ilıcalı'nın Erzurumspor yardım gecesine bağlanan birisi "ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim" derken, bir başka kişi ise telefona bağlanmak için yüksek yardım bedeli ödeyeceğini söyleyip canlı yayında 350 TL ödeyeceğini söyleyerek şov yaptılar...
bukapak foto senin imzani tasiyor, ne güzel iste iyi olur@Dosi Kapak fotoğrafını gördükçe canım ekmek arası köfte - ayran çekiyor, acıkıyorum sürekli 😡😤