Gibi si biraz azÖyle oldu gibi biraz.![]()
Gibi si biraz azÖyle oldu gibi biraz.![]()
Bugün şuana kadar sadece 16 konu açılmış. 😱 Bence de gibisi az olmuş.Gibi si biraz azbaşım döndü, daha hepsine tam bakamadım
O bölümde ben tek tük konu açan biriyim. Hiç bakmadım Twitter'a bugün
müzik olarak az da olsa es geçirmedim bende günümü
![]()
Bir haftalık haberi bir günde patlatan Birsen A. sağolsun.Bugün resmen foruma konu yağmuru yağmış
Bereketli gün
Ekli dosyayı görüntüle 100747
@Emre Ozansoy @Aserat @Özgür @mesmeso61
Gece 12den sonrasını ve başka bölümleri sayarsak benden de 5-6 tane gelmiş toplamdaBugün şuana kadar sadece 16 konu açılmış. 😱 Bence de gibisi az olmuş.![]()
![]()
EvetFacebook'ta mı?
Ahahahaha şey değil mi bu, taze maç kazanmış Abdullah Avcı...Ekli dosyayı görüntüle 100529
@Sherlock yoldaşımın 2021-2022 Sezonu Moda Kreasyonu
@bazinga @xdragxx @MEnes @Tolstoyevski @Dosi @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @ömer karataş @Polat Şaşmaz @Aserat @Özgür @offensive @mesmeso61 @Yiğitt @yigit_00 @dreamy @The_Erinch @DarkLegenD @MasacRE @HeisenBerg @kerem @ömer karataş @Hazem @Afet Güçverir @xBUGRAx
Hocamı durduramıyoruz, sürekli kazanıyor. İyice alışkanlık yaptı, artık 2'den fazla atarak kazanıyor. 🥰Ahahahaha şey değil mi bu, taze maç kazanmış Abdullah Avcı...@DarkLegenD
Senin için kızımı -kedimi- bu şekilde giydirip fotoğrafını çekeceğim, tabii izin verirse.![]()
Boşuna büyük hoca demiyoruz bu adama, herkes anlayacak kıymetini...Hocamı durduramıyoruz, sürekli kazanıyor. İyice alışkanlık yaptı, artık 2'den fazla atarak kazanıyor. 🥰
Ahahahaha şey değil mi bu, taze maç kazanmış Abdullah Avcı...@DarkLegenD
Senin için kızımı -kedimi- bu şekilde giydirip fotoğrafını çekeceğim, tabii izin verirse.![]()
Hocamı durduramıyoruz, sürekli kazanıyor. İyice alışkanlık yaptı, artık 2'den fazla atarak kazanıyor. 🥰
Kim izin verirse? Şimdi sen izin mi alacaksın?Boşuna büyük hoca demiyoruz bu adama, herkes anlayacak kıymetini...
Dijitalde yayinlanan projelerde sadece dizilerin yorum konusu aciliyor.@Dosi , exxen etiketiyle tolgshow konusu niçin yok?Forumda pek izlenmediğinden mi?![]()
Hoş bulduuuk neneeem
Oyun oynadım, ders çalıştım, dizi izledim uyku düzenimi biraz olsun düzelttimanlat bakım forumsuz ne yaptın![]()