Ma Rainey's Black Bottom şimdiye dek hak ettiği dallarda ödül aldı, kalan ödüllerden de En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleri buradaki oyunculara gidecektir. Oyunculuklar elbette çok başarılı ama tam anlamıyla bir film olarak değerlendiremiyorum filmi, tiyatro bile denilebilir. Bu yüzden Anthony Hopkins'in performansı çok daha kıymetli ve etkileyici geliyor bana. Tabii Chadwick Boseman'ın artık bu ödülü kazanma şansı yok, o yüzden son kez ödül alsın isterim...İkiside sıkıcı filmler bana göreMa Rainey's Black en azından içinde çok iyi oyunculuklar vardı ama filmin geneli haketmiyor
Ben The Father yorumlarken Nomadland tadı aldım demiştim ama senaryo olarakta ve oyunculuk olarak tabiki The Father çok çok üstünde.
Ah ah umarım almaz Nomadland. Filmi izlememiş olsaydım 'bu film ödül almış hemen bakayım' derdim.
Nomadland benim beklentilerimin altında kaldı ama kötü de bulmamıştım filmi, tabii The Father'ı çok daha fazla sevdim ama aşırı da hayal kırıklığına uğramayacağım. Sadece bu kadar rakipsiz oluşu heyecanı ve sürpriz faktörünü öldürüyor.