93.Oscar (Akademi) Ödüllerinde Kazananlar Belli Oldu!

• Güldürdün
Reactions: mesmeso and Dosi
Bu sene full artı full çektim ben... Yardım erkek, yardımcı kadın, teknik ödüller falan ne var ne yok izledim 1 2 film hariç... :A Yorumları ise 1 hafta içinde gelecektir diye düşünüyorum... :A @Sherlock
Maşallah :A baya kötü filmler vardı. Umarım pişman olmamışsındır :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bakalım seneye hangi film siyasi veya etnik bir sebeple bu ödülü alacak. :D

Bir yıldır falan beklenen bir şeydi ve oldu. :A Kişisel favorim The Father'dı ama Nomadland'in almasına da üzülmedim, sadece en en başından beri bariz favori olması dediğim gibi heyecanı tamamen öldürdü. :A

Yok ya sinemayı böyle takip etmeyi özlediğim için pişman değilim. Evet genel olarak vasat bir yıldı ama sinema sinemadır, asla pişman olmam... :A
Ben önemli bir çok filmi izledim zaten. Belki son 1 filme daha bakarım. Sound of Metal çok bahsi geçti ve ilgimi hafiften çekti :A

Kusura bakmayın da bu sürprizi kabul edemem... Bir de 1 dakika konuşmadan gitti kadın... Frances o kadar büyük de oynamadı... Neye göre alıyor bu ödülü be kardeşim... Orada muazzam 3 performans var hatta 4... Oradaki 4 performans da bence daha iyiydi Frances'ten... Frances teyzemi severim ama gerçekten büyük hayal kırıklığı benim için...

Ne Nomadland'miş be kardeşim...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Hem çok şaşırdım hem de çok sevindim bu sürprize. Çok hak edilmiş bir ödül özellikle de diğer performanslara kıyasla, çok sevdiğim bir isim 3. kez bu ödülü almış oldu. Müthiş bir son oldu. :Z

Nomadland-Frances-McDormand.jpg

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Kusura bakmayın da bu sürprizi kabul edemem... Bir de 1 dakika konuşmadan gitti kadın... Frances o kadar büyük de oynamadı... Neye göre alıyor bu ödülü be kardeşim... Orada muazzam 3 performans var hatta 4... Oradaki 4 performans da bence daha iyiydi Frances'ten... Frances teyzemi severim ama gerçekten büyük hayal kırıklığı benim için...

Ne Nomadland'miş be kardeşim...

Hem çok şaşırdım hem de çok sevindim bu sürprize. Çok hak edilmiş bir ödül özellikle de diğer performanslara kıyasla, çok sevdiğim bir isim 3. kez bu ödülü almış oldu. Müthiş bir son oldu. :Z

Ekli dosyayı görüntüle 101774
İlk kez bu kadar ters düştüğünüzü görüyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking