Kısmet ne diyelim...@Sherlock abini yine gördük kısa kısma almışlar
------
Son dakikaya kadar kendimi kandırmaya çalışıyorum
Kısmet ne diyelim...@Sherlock abini yine gördük kısa kısma almışlar
------
Son dakikaya kadar kendimi kandırmaya çalışıyorum
Bu sene full artı full çektim ben... Yardım erkek, yardımcı kadın, teknik ödüller falan ne var ne yok izledim 1 2 film hariç... Yorumları ise 1 hafta içinde gelecektir diye düşünüyorum... @Sherlock8 adaydan 4 tanesini izlemişim. Fena değil
Son ödül En İyi Erkek Oyuncu, tam olarak aşağıdaki sebeple. Burada da kazanan belli, en büyük çekişme ise En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde. O yüzden onu tam araya almışlar bence.Diğer 2 ödül galiba net belli diye mi böyle yapıldı
Son ödülü Chadwick'e verip şovu öyle bitirecekler sanırım.
Maşallah baya kötü filmler vardı. Umarım pişman olmamışsındırBu sene full artı full çektim ben... Yardım erkek, yardımcı kadın, teknik ödüller falan ne var ne yok izledim 1 2 film hariç... Yorumları ise 1 hafta içinde gelecektir diye düşünüyorum... @Sherlock
Yok ya sinemayı böyle takip etmeyi özlediğim için pişman değilim. Evet genel olarak vasat bir yıldı ama sinema sinemadır, asla pişman olmam...Maşallah baya kötü filmler vardı. Umarım pişman olmamışsındır
Ben önemli bir çok filmi izledim zaten. Belki son 1 filme daha bakarım. Sound of Metal çok bahsi geçti ve ilgimi hafiften çektiYok ya sinemayı böyle takip etmeyi özlediğim için pişman değilim. Evet genel olarak vasat bir yıldı ama sinema sinemadır, asla pişman olmam...
Keşke alsaydı :SHadi Carey alacaksın...
Kusura bakmayın da bu sürprizi kabul edemem... Bir de 1 dakika konuşmadan gitti kadın... Frances o kadar büyük de oynamadı... Neye göre alıyor bu ödülü be kardeşim... Orada muazzam 3 performans var hatta 4... Oradaki 4 performans da bence daha iyiydi Frances'ten... Frances teyzemi severim ama gerçekten büyük hayal kırıklığı benim için...
Ne Nomadland'miş be kardeşim...
İlk kez bu kadar ters düştüğünüzü görüyorumHem çok şaşırdım hem de çok sevindim bu sürprize. Çok hak edilmiş bir ödül özellikle de diğer performanslara kıyasla, çok sevdiğim bir isim 3. kez bu ödülü almış oldu. Müthiş bir son oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 101774